Adachox Napisano 20 Listopada 2020 Napisano 20 Listopada 2020 (edytowane) Nick : Adachox Nick osoby nakładającej kare: _Wirkus_ Powód nałożenia kary: Toxycznośc VC Krótki opis sytuacji: Stojąc sobie na giełdzie. Podchodzi do mnie banda kolesi. Zaczepia zaczyna wyzywać i rozjeźdzać grożąc mi banem. Gdy odjechałem od miejsca gdzie ich spotkałem dostałem mut :). Witam, jestem dosyć nowym graczem na waszym serwerze. Dostałem muta na 3 dni za toxyczność z tego co przeczytałem. Gdy nic nie powiedziałem gdy stałem na giełdzie do 50 tyś dolarów. Podjechała do mnie banda jak na załączniku oprócz Kapeljusza. Którzy zaczęli mnie rozjęźdzać i wyzywać od ''Kurew'' i ,, jebać ci starą'' ,,bana dostaniesz chuju,, ,,nic nam nie zrobisz,, Po po dostałem muta.... Prosił bym o un muta lub ukaranie graczy na załączonym obrazku ponieważ nie zbyt przyjemnie dostać muta za nic. Pozdrawiam Dowody: sKRIN OSÓB ZACZEPIĄJĄCYCH MNIE , oprócz tego było tam 2 innych graczy ale wiem że to nie jest wystarczający dowód. Coś od siebie: Prosił bym o rozpatrzenie tego pozdrawiam Edytowane 20 Listopada 2020 przez Adachox Napisałem fc zamiast vc 3 3
Rekomendowane odpowiedzi