Czesio_ Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 (edytowane) Nick: Czesio_ Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Bugowanie aresztu LSPD Krótki opis sytuacji: Dostałem bana za bugowanie aresztu LSPD , przez to że miałem ping w okolicach 240, miałem potworne opóznienie w grze, nie mogłem przejść przez brame za funkcjonariuszem LSPD , u mnie ta brama była zamknięta, po odkuciu przez funkcjonariusza LSPD normalnie mogłem chodzić i ping spad do 30 ms, po za kuciu przez LSPD chodziłem za nim normalnie, administrator stwierdził że bugowałem areszt prze f1. Dowody: pierwszy ss jest z godziny 16, drugi z godziny 20, trzeci brama jest zamknięta. y: Coś od siebie: liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy. moim zdaniem " Proklin " się pomylił, mam nadzieje że moje liczyć na ub. Chce wrócić na serwer, gran na tym serwerze od 2-3 tyg, żadnych problemów ze mną nie było. Edytowane 16 Listopada 2020 przez Czesio_ 2
Developer/owner proklin Napisano 25 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 25 Listopada 2020 @Czesio_ z racji na fakt, że postanowiłeś łamać regulamin nawet w swojej apelacji wniosek jest jeden. Apelacja zostaje odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi