Usedo Napisano 16 Listopada 2020 Napisano 16 Listopada 2020 Nick: @Usedo Nick osoby nakładającej kare: @DragonuS Powód nałożenia kary: Speed chack Krótki opis sytuacji: Grałem mapę w minecrafcie która wymagała speed chacka, przypadkowo kliknąłem w rage mp zamiast w miecrafta. nie świadomie włączyłem cheata i dostałem bana za speed chacka. Przejechałem się jedynie rowerem aby zobaczyć co się stało, gdy miałem wyłączyć nieświadomie włączonego cheata dostałem powiadomienie o banie. Dowody: Nie mam jak udowodnić, że kliknąłem o 3 mm niżej Coś od siebie: mam nadzieję że zostanę odbanowany, bo tak naprawdę dostałem bana za niekontrolowany ruch myszką. Obiecuję że sprawa się już nigdy nie powtórzy. Liczę na un bana ponieważ lubię grać na waszym serwerze. 3
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @Usedo marne tłumaczenie, zwłaszcza, że poruszałeś się ponad 2x szybciej, tego się nie da nie zauważyć. Jak cheatujesz w innych grach, to tylko utwierdza nas w twierdzeniu, że tutaj także zrobiłeś to specjalnie. Nie potrzebujemy oszustów, apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi