Whicik Napisano 15 Listopada 2020 Napisano 15 Listopada 2020 Nick: Whicik Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Wypchnąłem ze stanowiska pojazd w którym bugowaliśmy tuning. Dowody: - Coś od siebie: Na wstępie chciałbym bardzo przeprosić za to co zrobiłem, oraz za wszystkie sytuacje jakie miały miejsce na serwerze, które doprowadziły do poprzedniego bana. Te cztery miesiące naprawdę dały mi dużo do myślenia, chciałbym wrócić na serwer za wszelką cenę, zrozumiałem swoje błędy. Obiecuję poprawę w moim zachowaniu, prosiłbym o wyrozumiałość z twojej strony i ostatnią szanse. Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje, proszę o pokute i rozgrzeszenie. Pozdrawiam 5 1 3
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @Whicik po sprawdzeniu historii kar Twojego konta ponownie zdecydowaliśmy, że nie powinieneś dostać drugiej szansy. Generowałeś tyle problemów, że nie mamy podstaw aby uważać, że cokolwiek się może zmienić. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi