KurczakzKFC Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Nick: KurczakzKFC Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Bugowanie DM (LSPD). Krótki opis sytuacji: Po zabiciu funkcjonariusza LSPD z motocykla zostałem zakuty, mój motocykl zaczął jechać do przodu. Gdy uderzyłem w ścianę moja postać stała bez kajdanek (bynajmniej u mnie.). Po chwili, gdy zjawił się funkcjonariusz przy mnie uderzyłem go, wtedy dostałem laga i jak wróciłem dostałem info, że dostane bana. Dowody: Brak. Coś od siebie: Na tę chwilę mogę wyłącznie przeprosić za zaistniała sytuacje. Wiem, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, natomiast niestety czasu nie cofnę. Jedyne co mogę obiecać to poprawę swoich błędów. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji! 4 3 5 8
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @KurczakzKFC Biorąc pod uwagę stosunkowo czystą historię kar na Twoim koncie możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 2 1
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @KurczakzKFC ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi