sebastianGitara Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Data i godzina zdarzenia: Wczoraj okolo 20 Nick oskarżającego: SebastianGitara Nick oskarżonego: Wilkus96,R1HP4 Powód napisania skargi: celowe taranowanie - jechali za mna na początku całej akcji i cale auto rozwalili żądam odszkodowania za naprawe auta i mój stracony czas! Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://www.twitch.tv/jasiofalayt/clip/HeartlessScaryPizzaOpieOP (wiecej dowodow jak bedzie potrzebne - nagranie) 1
Wilku96 Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 haha fajny mały kawałek nagrania szkoda tylko że nie miałeś jaj pokazać jak zaczepiałeś nas wcześniej 1
sebastianGitara Napisano 12 Listopada 2020 Autor Napisano 12 Listopada 2020 haha nie mam co pokazywac bo was nie zaczepiałem
R1HP4 Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 (edytowane) @sebastianGitara dajesz na mnie skarge gdy uderzasz we mnie sam na początku i się dziwisz później, stałem sobie spokojnie czekając na mecha jak byś nie zauważył i nie jechałem specjalnie za tobą a nawet sobie nie przypominam żebym jechał edit: odnośnie zaczepiania możesz pokazać wcześniej jak odwalałeś z kolegą którego świerzbi palec a dokładniej animacja środkowego palca która z tego co słyszałem kiedyś jest zakazana edit2: zapomniałem ale cytując ciebie "jechali za mna na początku całej akcji" 3 osoby są prawdopodobnie w stanie potwierdzić że nie jechałem cały czas za tobą cały czas od początku akcji bo spotkaliśmy się na giełdzie taniej Edytowane 12 Listopada 2020 przez R1HP4 1 1 1
sebastianGitara Napisano 12 Listopada 2020 Autor Napisano 12 Listopada 2020 mowie jesli bedzie potrzeba dam osobie która bedzie rozwiązywać ten problem nagranie całe!
Bronek007 Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 @R1HP4 wracają do tego co napisałem to jeżeli @sebastianGitara cie wczesniej taranował to czemu nie nagrałeś albo zadnego dowodu nie masz jednak seba ma i twoje słowa są mało warte ponieważ jezeli wczesniej taranował to czemu to go też taranowałeś zamiast zgłosic do admina lub kogoś kto był dostępny z supportu 5 godzin temu, Wilku96 napisał: haha fajny mały kawałek nagrania szkoda tylko że nie miałeś jaj pokazać jak zaczepiałeś nas wcześniej jeżeli była taka sytuacja to mogą być różne wersje tego bo ty jedynie mozesz stwierdzić bo dowodu na siebie nie masz 1
Jasiofala Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 8 godzin temu, sebastianGitara napisał: Data i godzina zdarzenia: Wczoraj okolo 20 Nick oskarżającego: SebastianGitara Nick oskarżonego: Wilkus96,R1HP4 Powód napisania skargi: celowe taranowanie - jechali za mna na początku całej akcji i cale auto rozwalili żądam odszkodowania za naprawe auta i mój stracony czas! Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://www.twitch.tv/jasiofalayt/clip/HeartlessScaryPizzaOpieOP (wiecej dowodow jak bedzie potrzebne - nagranie) Byłem przy tym i Wilkus oraz R1HP4 nie dawali nam wyjść z samochodu i niszczyli nam samochód 2
Jasiofala Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 5 godzin temu, Wilku96 napisał: haha fajny mały kawałek nagrania szkoda tylko że nie miałeś jaj pokazać jak zaczepiałeś nas wcześniej To wy zaczęliście
Jasiofala Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 To oni zaczęli mówi o wilkus i jego koledze R1HP4
Chicken Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Jestem świadkiem widziałem z daleka jak @R1HP4 taranował nieustannie @sebastianGitara .
Jasiofala Napisano 12 Listopada 2020 Napisano 12 Listopada 2020 Teraz, Chicken napisał: Jestem świadkiem widziałem z daleka jak @R1HP4 taranował nieustannie @sebastianGitara . Dokładnie
Wilku96 Napisano 13 Listopada 2020 Napisano 13 Listopada 2020 7 godzin temu, Bronek007 napisał: @R1HP4 wracają do tego co napisałem to jeżeli @sebastianGitara cie wczesniej taranował to czemu nie nagrałeś albo zadnego dowodu nie masz jednak seba ma i twoje słowa są mało warte ponieważ jezeli wczesniej taranował to czemu to go też taranowałeś zamiast zgłosic do admina lub kogoś kto był dostępny z supportu jeżeli była taka sytuacja to mogą być różne wersje tego bo ty jedynie mozesz stwierdzić bo dowodu na siebie nie masz Wiesz ja mam swiatkow jak było więc pozdro dziwi mnie fakt że CB nie było tam a się wypowiadasz 1
Wilku96 Napisano 13 Listopada 2020 Napisano 13 Listopada 2020 Jeśli admnin lub suport to rozpatrzy proszę o kontakt priv
sebastianGitara Napisano 13 Listopada 2020 Autor Napisano 13 Listopada 2020 mówię mam całe nagranie więc jesli admin bedzię miał wątpliwości to dostanie całe nagranie
DragonuS Napisano 18 Listopada 2020 Napisano 18 Listopada 2020 (edytowane) Panowie zacznijmy od regulaminu skarg oraz 3 ważnych podpunktów: @Jasiofala @Chicken @Bronek Zasady Gracz może poprosić o umożliwienie wypowiedzi świadka zdarzenia, tylko wtedy gdy administrator zajmujący się skargą na to zezwoli - osoba ma prawo do wypowiedzi wyłącznie po tym, gdy zostanie oznaczona Świadek zdarzenia ma obowiązek do przedstawienia dowodów w postaci logów bądź screenshotów - wypowiedź świadka bez dowodu w tej postaci może zostać odrzucona Zakazy Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych ze skargą. Chciałbym dodatkowo oznajmić, że słowo kolegi nie jest traktowane jako dowód, jeśli macie konkretne dowody, proszę o dołączenie ich w skardze, a nie tylko fragment. Aktualnie widzę tylko i wyłącznie taranowanie przez @Wilku96 oraz @R1HP4 Macie jeszcze coś do dodania w tej sprawie? Edytowane 18 Listopada 2020 przez DragonuS
DragonuS Napisano 18 Listopada 2020 Napisano 18 Listopada 2020 Z tytułu, iż brak jakichkolwiek kolejnych dowodów, nakładam kary. Skargę zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi