SkyFull Napisano 15 Lutego 2018 Napisano 15 Lutego 2018 Data i godzina zdarzenia: gdzies 21 Nick oskarżającego: SkyFull Nick oskarżonego: Propkin Powód napisania skargi: Dostalem muta na 24h nie wiem za co wiem tylko ze bardzo niesprawiedliwie poniewaz to oskarzony przekrecil moj nick co jest karygodna obraza mojej osony i nie zycze sobie tak aby mnie nazywa odopisalem mu poprawnie napisany moj nick z zartobliwym przekomarzaniem co potraktowal jako zlosc. Nie wiem o co mu chodzilo ale mam nadzieje ze temu graczowi jak najszybciej zostanie odebrany admin i zostanie zbanowany pernametnie. PS SkyFull Patusie nie SkuFull Dowody w postaci logów lub screenshotów: brak bo nie bylo czasu bo lagi macie straszne w chuj 1 1
Developer/owner proklin Napisano 15 Lutego 2018 Developer/owner Napisano 15 Lutego 2018 Dostałeś mute za wyklinanie na czacie, brak kultury i przy okazji wyzywanie mnie od "patusów". Następnie kicka za wyzywanie innych graczy w prywatnych wiadomościach. Jak nie edytujesz tego posta dostaniesz karę też na forum.
SkyFull Napisano 15 Lutego 2018 Autor Napisano 15 Lutego 2018 Wyrazam skruche sorcia panie admin luzna guma mordeczko 1 1
Rekomendowane odpowiedzi