Kxawi196 Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Nick: Kxawi196 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Sytuacja była taka że Ben(donator) podbił i pytał czy chcemy prezent z chciał dać auto, wziąłem je uprzednio oddając mu inne auto ponieważ nie miałem wolnego slota w eq a chciałem zamienić auto za auto niestety system gry nie pozwala na taką zamianę gdy nie ma się wolnego slota w eq Dowody: pewnie możecie sprawdzić oferty handlu Coś od siebie: Ode mnie to tyle że nie chciałbym przez taką głupotę stracić czegoś na co poświęciłem czas i nie tylko czas, auto które dostałem od tego Bena moge mu oddać bo nikt nie wiedział że to włamanie każdy myślał że kończy gre 1
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @Kxawi196 Nie jest to Twój pierwszy ban, nie grasz tu też od wczoraj więc dobrze wiedziałeś co za to grozi... Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki: Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów status OSZUST na dwa miesiące - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na dwa miesiące prace społeczne***: 150k przez dwa miesiące na Konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Rekomendowane odpowiedzi