BeSQuiTu Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Nick: BeSQuiTu Nick osoby nakładającej kare: miniu Powód nałożenia kary: przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Dostałem w sobotę od jakiegoś randomowego gościa autko, które dzisiaj sprzedałem za 30k na giełdzie. Po jakimś czasie dostałem za to bana. Dowody: Brak Coś od siebie: Nie wiedziałem, że przyjmowanie prezentów od graczy jest niezgodne z regulaminem, gość normalnie pisał później na czacie ogólnym, że rozdaje jakieś tam inne rzeczy i nic się z nim nie działo, więc nawet nie podejrzewałem, że za przyjęcie tego autka mogę dostać bana i to na 2 lata. Większość kasy ze sprzedaży tego auta mam jeszcze na koncie, więc jak dla mnie możecie mi tą kasę zabrać, jeżeli to ma być warunkiem koniecznym do odbanowania.
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @BeSQuiTu Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania, rejestrując się i logując potwierdzasz, że znasz regulamin. Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki: Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na Konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
BeSQuiTu Napisano 18 Listopada 2020 Autor Napisano 18 Listopada 2020 Status OSZUST pomimo braku jakiegokolwiek oszustwa z mojej strony, pracowanie za darmo na innych graczy przez praktycznie 3 razy więcej czasu niż wynosi mój łączny czas gry na serwerze. Ciekawe macie poczucie humoru. Warunków w takiej formie oczywiście nie akceptuję, a jeżeli jest to ich ostateczny wygląd to podziękuję za dalszą grę na serwerze. Prześledziłem sobie nieco historię kar i faktyczni oszuści otrzymywali dużo łagodniejsze kary niż ja, gracz, który pierwszego lub drugiego dnia swojej gry na serwerze przyjął od kogoś prezent. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi