AdrianOOO Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Nick: AdrianOOO Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: ,,Przywłaszczanie majątku" Krótki opis sytuacji: Jadę sobie rowerkiem do pracy (tam co się da robić co godzinkę koło mirror parku, i podchodzi do mnie typ i mówi ,,Ooo siema Adi chcesz prezent na Halloween" a ja myślałem że chłop wspiera nowych graczy bo to był mój drugi dzień gry. Dostałem ofertę na washingtona no i zaakceptowałem i podziękowałem za prezent. Ale nie spodziewałem się tego. Dowody: Brak (nie spodziewałem się nie nagrywałem ani nic) Coś od siebie: Proszę o szybkie rozpatrzenie apelacji. Mogę auto zwrócić żaden problem.
Developer/owner proklin Napisano 16 Listopada 2020 Developer/owner Napisano 16 Listopada 2020 @AdrianOOO Nieznajomość zasad nie zwalnia z ich przestrzegania, rejestrując się i logując potwierdzasz, że znasz regulamin. Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki: Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na Konwojencie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
AdrianOOO Napisano 19 Listopada 2020 Autor Napisano 19 Listopada 2020 (edytowane) Nie, dzięki naura Edytowane 19 Listopada 2020 przez AdrianOOO
DragonuS Napisano 20 Listopada 2020 Napisano 20 Listopada 2020 Z racji nieprzyjęcia warunków kara pozostaje, temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi