BeSQuiTu Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Jakoś w sobotę zacząłem grać na serwerze, wszystko było git aż tu nagle dzisiaj wywaliło mnie z gry jak naprawiałem auto. Po ponownej próbie wejścia na serwer dostaję komunikat, że rozłączyło mnie z serwerem jeszcze przed próbą logowania, bo mam aktywnego bana. Nie wiem nawet gdzie sprawdzić za co ten ban, kto mi go dał itd. I jak tu się od czegoś takiego odwoływać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Pozwolę sobie wstawić screena, gdyż sytuacja miała miejsce przed chwilą. Co do szczegółów blokady to wydaje mi się, iż powinieneś mieć o tym jakieś pojęcie. Odwołać się od kary możesz tutaj -> KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeSQuiTu Posted November 9, 2020 Author Share Posted November 9, 2020 Już wiem co chciałem wiedzieć, do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheerio Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts