Skocz do zawartości

Skarga na gracza WengoszPlamisty

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Skarga na WengoszPlamisty

Data i godzina zdarzenia: 19.10.2020 r. godzina około 1 w nocy.

Nick oskarżającego: Eustachy

Nick oskarżonego: WengoszPlamisty

Powód napisania skargi: Brak spłaty raty w wyznaczonym terminie, udawanie cwaniaka. Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/hfKONe5 <== Tutaj jest screen z umowy, chciałbym dodać że po 3 dniach chciał wycofać sięz umowy co mi kompletnie nie odpowiadało więc zaproponowałem mu kontrofertę na którą mnie wyśmiał i powiedział że mnie uwaga cytuję ,,Pogieło", straszna szkoda że tak to się musiało potoczyć ponieważ nie lubię takich akcji mógł po prostu spłacić swój dług na który miał bardzo dużo czasu, bo żeby 175k nie spłacić w 10 dni trzeba mieć po prostu talent. Tyle z mojej strony, nie polecam nikomu takich akcji

wstawiam za gracza @Eustachy i nie odpowiadam za jej treść.

Edytowane przez dvmin
  • Thanks 2
Napisano

Podaj proszę ss'a z tą twoja śmieszną kontrofertą, która byłaby zwykłym rozdawnictwem z mojej strony. Informowałem cię, że gdybym miał problem ze spłatą to ci to auto zwrócę, i tak się stało już te 3 dni po wzięciu tego pojazdu. Dodam, że podczas zwrotu auta nie prosiłem o zwrot zaliczki, która uznałem, że możesz sobie zostawić za pozostawienie 3 dni Superdiamonda na moim koncie. 

• Like 1
  • Haha 2
Napisano (edytowane)

"Proszę Cię o ukazanie tego w umowie która była zawarta między wami." - wiadomość od Eustachego

Edytowane przez dvmin
Napisano (edytowane)

Gracze  dogadali się między sobą. Temat do zamknięcia. 

dvmin.

Edytowane przez dvmin
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...