konrad23456 Napisano 28 Października 2020 Napisano 28 Października 2020 (edytowane) Mam problem z mechanikiem taki że jak jestem w urzędzie i jest wolne miejce na mech na rock to wysyłam CV zaznaczam tą kropke obok tego i daje wyślij CV. Wyskakuje mi zaraz na czerwono że twoje CV już zostało wysłane do firmy pisze mi tak jak zajeżdżam do rock to nie mam tego okienka żeby zacząć prace na mechaniku a zaraz po mnie przyjechał kolega i wziął to miejsce wolne co było bo nie miał tego problemu co ja Wczoraj miałem na rock mecha i zakończyłem etat na nim a dzisiaj nie mogę go wziąć jak jest wolne miejsce w urzędzie ani nawet jak podjadę po niego na rock Proszę o pomoc jakąś żeby to naprawić restar gry i pc nie pomógł W trakcie zanim było wolne miejsce byłem na paleto i zatrudniłem się i zwolniłem potem w urzędzie i pojechałem do urzędu żeby na rok wziasc jak pokazało się miejsce i mam oto takie coś jak na zdjęciu Edytowane 28 Października 2020 przez konrad23456 załączenie dowodów w postaci zdjecia
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi