Nikolajuus Napisano 27 Października 2020 Napisano 27 Października 2020 Nick: xKlau99x Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Baza wirusów została zaktualizowana. Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie lokalnym przy RacheT'cie, jak dobrze pamiętam "ah te wirusy", w nawiązaniu do jego wiadomości na discordzie fivelife, która nawiązywała prawdopodobnie do obraźliwej wypowiedzi gracza Mrkazik99 na czacie organizacyjnym. Zdarzało mi się także na czacie organizacyjnym napisać coś obraźliwego pod wpływem emocji, ale był to czat organizacji a nie globalny czy lokalny, więc o tym się nie rozpisuje. Dowody: Nie potrzebne Coś od siebie: Wiem że źle zrobiłem, myślałem że to co napisałem na localu zostanie potraktowane jako żart. Nie popierałem tego co napisał Mrkazik99 na /o, nie chodziło mi o obrażenie administracji, tylko o nawiązanie do wypowiedzi RacheT'a i stwierdzenie, że to co zrobił Kazik nie było zbyt mądre. Bardzo zależało mi na grze na tym serwerze, spędziłem na nim dużo czasu, nawiązałem kilka znajomości, miałem sporo ciekawych pojazdów, więc nie byłem trollem ani odwalaczem, za głupotę się płaci, dlatego zaakceptuje wszystko co będziecie w stanie mi zaproponować. Pisałem ostatnio do Ciebie Proklin na discordzie "czy mogę za jakiś czas napisać apelację" i odpisałeś mi, że "jak w poprzednich nie miałeś napisane że każda kolejna zostanie odrzucona to pisz, jakieś szanse masz" dlatego ją piszę. Mogę zagwarantować, że jeżeli dostanę ostatnią szansę to jej nie zmarnuje. Udowodnię, że te kilka miesięcy bana mnie zmieniło. Wystarczająca karą było zlicytowanie znacznej części mojego majątku, a sam komunikat o banie i informacja o licytacji sprawiły, że już wtedy zacząłem żałować wszystkiego co zrobiłem. Dodam jeszcze na koniec, że jest to mój pierwszy ban i od razu na 7 lat. Jeszcze raz przepraszam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Apelacja wstawiam za gracza @xKlau99x i nie odpowiadam za jej treść. 14 5 12
Developer/owner proklin Napisano 3 Stycznia 2021 Developer/owner Napisano 3 Stycznia 2021 Gracz @xKlau99x został zbanowany permanentnie bez możliwości powrotu na serwer. Kara została nałożona za ogół zachowań, a nie przedstawioną w apelacji. Odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi