Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

[Do zamkniecia] Licytacja Casco 3.5T

Pluto_Nowy
 Share

Recommended Posts

Jeśli cena nie osiągnie oczekiwanej przeze mnie wartości, to pojazd zostaje u mnie.
(Oceniam wartość pojazdu)

Pierwszy i jak na razie jedyny Casco z najlepszym silnikiem na serwerze

Model pojazdu: Casco [ID 2325]

Przebieg:  53985,80 [ciągle rośnie]

Wersja silnika: 3.5T

Cena wywoławcza: 600k

Minimalne przebicie: 10k

Tuning: Prawie wszystko z mechanicznego oprócz Turbo 228km/238km, Wizualnie tylko światła żółte ma [Demontaż 287k]

Kontakt, numer z serwera: Discord: Pluto_NOWY#5968, Tel: 793-504

Zdjęcie/a pojazdu:
casco1.thumb.jpg.ddd7fcd1ec70abc5925f8da640f3624c.jpg
casco2.thumb.png.834d900c71be349ca7792d02519bba6d.png

Licytacja trwa do 31 Października do 23:59

Edited by Pluto_Nowy
  • Haha 1
  • Sad 3

"Jeśli cena nie osiągnie oczekiwanej przeze mnie wartości, to pojazd zostaje u mnie.
(Oceniam wartość pojazdu)"

Witam wszystkich dziękuje za wzięcie udziału w licytacji tak na wstępnie chciałem sprawdzić wartość pojazdu, ale ciężko mi jest się go pozbyć za 1.115mln czy też dostałem nie oficjalnie ofertę 1.5mlm na prawdę fajne oferty - nie jestem łasy na kase :)
Casco 3.5T ID 2325 pozostaje dalej w moim garażu i nie sprzedaje w obecnej licytacji.
Przepraszam za zamieszanie Pozdrawiam

• Like 1
  • Haha 3
  • Sad 1

W dniu 1.11.2020 o 14:40, Pluto_Nowy napisał:

"Jeśli cena nie osiągnie oczekiwanej przeze mnie wartości, to pojazd zostaje u mnie.
(Oceniam wartość pojazdu)"

Witam wszystkich dziękuje za wzięcie udziału w licytacji tak na wstępnie chciałem sprawdzić wartość pojazdu, ale ciężko mi jest się go pozbyć za 1.115mln czy też dostałem nie oficjalnie ofertę 1.5mlm na prawdę fajne oferty - nie jestem łasy na kase :)
Casco 3.5T ID 2325 pozostaje dalej w moim garażu i nie sprzedaje w obecnej licytacji.
Przepraszam za zamieszanie Pozdrawiam

Zamykam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...