Skocz do zawartości

lukasz10112 ukarany przez flexer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: lukasz10112

Nick osoby nakładającej kare: flexer/niqu

Powód nałożenia kary: przekroczenie prędkości na drodzej polnej

Krótki opis sytuacji: Dostałem mandat w wysokości 500$ za przekroczenie prędkości na drodze polnej jadąc wg policjanta jechałem 90km/h czyli 10 za dużo. Nie będąc pewnym, mandat przyjąłem, teraz po upewnieniu się w taryfikatorze dopuszczalna prędkość to 90km/h. Czyli dostałem mandat za jazdę zgodnie z przepisami.

Dowody: Niestety w tym czasie pisałem priva i czat szybko przeleciał i nie zdążyłem zrobić ssa. Ale z racji, że to policjant to powinien przyznać się do błędu :)

Coś od siebie: Prosiłbym o cofnięcie nie słusznego mandatu.

Napisano

Jako przypadkowy przechodzień potwierdzam. Jeden z graczy uprzejmie też im na to zwrócił uwagę to potraktowali go dosc nieuprzejmie i po pokazaniu im taryfikatora odjechali bez słowa. Od siebie dodam że obecnie wystawienie mandatów to trochę rosyjska ruletka. Nie chcę tu nikogo oskarżać, bo może to wina desynchro a z frapsem nie będę włączonym gral  więc dowodów nie mam. Lecz dwa razy dostałem mandat za  przekroczenie prędkości kiedy wykroczenie nie miało miejsca. Blacka nie jeden raz ludzie pytali jak zamierzaja odróżniać błąd synchro od realnego wykroczenie to nabierał wody w usta. Dodatkowo traktowanie graczy przez LSPD jak graczy gorszego sortu które z góry ma ustalony brak racji nie jest mile

Napisano

Przepraszam Bartix ale z mojej strony nie traktuje graczy w ten sposób jak opisałeś. A też nie były ode mnie napotkane jakieś problemy ze strony graczy. Mam tylko nadzieje że z mojej strony było w porządku :D

Napisano

Do ciebie Wagoss25 nie mam pretensji,  tobie chyba jako jedynemu wraz z odebraniem pracy funkcjonariusza nie odbiła szajba  i ego. Co do reszty, to jest tylko gra a wy już od początku gracie strażników Teksasu. Nie tak działa policja koledzy, no chyba ze skorumpowana xD

• Dodaj nową pozycję...