japanboy Napisano 21 Października 2020 Napisano 21 Października 2020 (edytowane) Nick: Japanboy Nick osoby nakładającej kare: Wars Powód nałożenia kary: Toksyczność w strone badboya Krótki opis sytuacji: Byłem w trakcje sprzedaży Heliona, nagle podjeżdza poszkodowany wspomniany wyżej, i zniechęca mi kupca na mojego Heliona. Domyśliłem że się znają, i w formie żartu napisałem to co podesłał bedboj, dodałem "xD" i zamiast R "Ł" aby podszedł do tego z dystansem. Miałem z nim rozmowe jakiś czas temu na ten temat, i się po prostu nie zrozumieliśmy. Nie miałem na celu urażać kogo kolwiek, a reakcja poszkodowanego była taka a nie inna przez sytuację jaka się wokół niego kręci. Dowody: nie potrzebne. @Bad_Boy może się wypowiedzieć. Coś od siebie: Za zaistniałą sytuację mogę jedynie przeprosić, i zagwarantować że więcej się dana sytuacja nie powtórzy. Na przyszłość będę się bardziej pilnował, nawet jeżeli będę pisał cokolwiek w formie żartu.Na dole załączam zdjęcia kwiatków na przeprosiny dla Warsa i badboja. Edytowane 27 Października 2020 przez japanboy 3 18 1
Developer/owner proklin Napisano 31 Października 2020 Developer/owner Napisano 31 Października 2020 Termin kary już minął, a po tytule wnioskuję, że temat już wyjaśniony/nieistotny? Przenoszę do archiwum. 1
Rekomendowane odpowiedzi