kucz4s Napisano 17 Października 2020 Napisano 17 Października 2020 Nick: kucz4s Nick osoby nakładającej kare: WirluS Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie globalnym obraźliwe wyrażenia do gracza który mnie griefował bez odnośnika @, co mogło spowodować że zostały one odebrane, jak bym napisał je w stronę osoby, która dała mi ostrzeżenie za wulgaryzmy na czacie. Nie chce robić z tematu copy/paste więc wkleję link do poprzedniej apelacji gdzie wyjaśniłem wszystko w szczegółach. Screen na podstawię którego mnie zbanowano, zawiera tylko moją wypowiedź, gdyby objął on cały czat z tym co było napisane powyżej, łatwo byłoby się domyślić że odpowiadam osobie z którą się kłócę a nie administracji. Dowody: brak - nie sądziłem że będę oskarżony o obrazę administracji Coś od siebie: Nigdy nie miałem zatargów z administracją na żadnym serwerze i nigdy nie obraziłbym administracji serwera na którym się dobrze bawię. Utrzymuję swoje stanowisko w tej sprawię że moich słów nie kierowałem do administracji, popełniłem błąd nie dodając odnośnika @ co zauważyłem za późno. Jeżeli ktokolwiek z administracji poczuł się urażony to przepraszam ale jak jest napisałem powyżej, chciałbym wrócić do gry i udowodnić że taka sytuacja się nie powtórzy. Pozdrawiam, Peace&Love!
Developer/owner proklin Napisano 31 Października 2020 Developer/owner Napisano 31 Października 2020 @kucz4s ta apelacja nie wnosi nic nowego do tematu, więc nasze stanowisko także jest takie same. Był to celowy atak w kierunku administracji, kara musi być odbyta cała. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi