Kociarz Napisano 16 Października 2020 Napisano 16 Października 2020 Nick: Kociarz Nick osoby nakładającej karę: (niewiem) Powód nałożenia kary: brak Krótki opis sytuacji: Chciałem wejść sobie na s--erwer i nie mogę się zalogować bo pisze "Zostałeś wyrzucony z powodu aktywnego bana". Niewiem dlaczego dostałem bana ja jestem nowym graczem na serwerze grałem drugi dzień i nagle dostałem bana bez powodu możliwe że to jakaś pomyłka. Dowody: - Coś od siebie: Bardzo chciałbym zostać odbanowany ponieważ ten ban jest bez powodu i to jakaś pomyłka a ja nawet nic nie zrobiłem złego.
Developer/owner proklin Napisano 19 Października 2020 Developer/owner Napisano 19 Października 2020 @Kociarz używałeś speed hacka podczas pracy na magazynie, czy to nie jest coś złego?
Kociarz Napisano 19 Października 2020 Autor Napisano 19 Października 2020 Wtedy ostatnio jak pracowałem na magazynie to miałem lagi i to mogło wyglądać na speed hacka bo co chwile mnie cofało ja nawet żadnych speed hacków nie posiadam. To jest moja pierwsza kara i żeby tego uniknąć nie będe pracować kiedy mam lagi. Możecie mi nawet zaufać że kolejnej kary nie będe mieć. 6
Developer/owner proklin Napisano 31 Października 2020 Developer/owner Napisano 31 Października 2020 Zanim nałożymy karę weryfikujemy sytuację. Nasze stanowisko jest proste, używałeś cheatów i nie były to lagi. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi