Naissy Napisano 10 Października 2020 Napisano 10 Października 2020 Nick: Naissy Nick osoby nakładającej kare: (nie wiem) Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Z tego co pamiętam, to była pełna giełda i znalazłem jedno wolne miejsce o które walczyło 2 graczy. W tym czasie przyszedł jakiś supporter czy moderator, który chciał ich uspokoić i wykorzystałem technikę "gdzie 2 się bije, tam trzeci korzysta" i wjechałem. Po sekundzie ten moderator wytepał mi pojazd do przechowalni i poniosły mnie nerwy i powiedziałem parę słów za dużo. Dowody: https://imgur.com/a/bIEVAmX Coś od siebie: Od momentu zbanowania minęło już z 6-7 miesięcy, więc ponad połowa, tego co otrzymałem. Bardzo chciałbym powrócić do gry na tym serwerze, ponieważ dawno nie grałem i stęskniłem się za GTA 5 oraz moim majątkiem. Bardzo przepraszam za swoje zachowanie i obiecuję, że więcej się to nie powtórzy. 1
Developer/owner proklin Napisano 31 Października 2020 Developer/owner Napisano 31 Października 2020 @Naissy sprawdziłem Twoją historię kar i masz już kilka banów na swoim koncie. To dosadnie pokazuje, że nie zasługujesz na kolejną szansę, bo efekt będzie taki sam. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi