Skocz do zawartości

Skarga na graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: 28.01.2018 17:51

Nick oskarżającego: bartosik233

Nick oskarżonego: chinskie masło, Baltazaro

Powód napisania skargi: wpychanie do wody, niszczenie mojego samochodu.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://youtu.be/f1Wkabh339E

Napisano

Według mnie ta skarga jest nie prawidłowa!

Miał być dowód w postaci logów lub screenshota, a ty dałeś link do filmu co nie jest zgodne ze wzorcem, więc skarga powinna być odrzucona.

PS. Tym linkiem promujesz swój kanał na youtube, co jest złe.

• Like 1
Napisano

przepraszam ale ja chciałem pomuc bo byles przewrucony

żądam rekompensaty za ten film ponieważ jestem chory na ataki agresji i mogę się zabic

• Like 1
Napisano

Może i zle dodane, ale jednak na  powyższym filmiku można zaobserwować ewidentne i specjalne nękanie gracza. Zignorowanie tego "bo zle wstawione" było by jawnym ignorowaniem sytuacji która jest zarejestrowana i udowodniona. Baltazaro, nie wiem jaki trzeba mieć tupet próbując w tak perfidny sposób zmazać swoją winę. A zamiast czepiać się pierdół mogło  by wystaczyć zwykle przepraszam i zreflektowanie się.

Napisano

Ja chciałem tylko lekko podtopić bartosika i lekko go puknąłem (1 raz a masło kilka) tak żeby mógł nadal wyjechać z wody, reszta to robota chińskiego masła.

Poza tym historia była taka, że masło zobaczył jak bartosik dachuje i zapytał go czy pomóc (czat na filmie) i odpowiedź jego była taka jak widać na filmiku. W związku z tym masło chciał żebym pomógł mu oddać pięknym za nadobne.

PS. Do Bartosik:  Chcieliśmy być mili i Ci pomóc, ale ty nie chciałeś i od razu z grubej rury odpowiedziałeś 'wal sie'.

Napisano

Po pierwsze wcześniej leżałem na dachu przez pojazd który wjechał we mnie. Leżąc na dachu wjechał we mnie celowo i tym samym zepchnął mnie na plaze chińskie masło i dopiero po zepchnieciu spytał się czy pomoc. Moja odpowiedz wal się pojawiła sie po tym jak chamsko mnie uderzył.

• Like 1
Napisano

Tutaj zgadam się z oskarżycielem chińskie masełko nie raz z premedytacją uderza w innych graczy i sam jestem tego dowodem. Jest wiele przypadków tego, że inny gracz taranuje innego gracza a jest to spowodowane, jakim kolwiek brakiem kontroli przez policję rozumiem szkolenie trochę zajmuje, ale mimo tego powinni już pracować, bo większość graczy nie robi sobie nic z przepisów.

Wracając do sprawy taranowania przez chińskie masełko powinien zostać ukarany za takie zachowania, bo zapewne nie jedna osoba by się znalazła, która doświadczyła taranowania z strony chińskie masełka

przepraszam ale ja chciałem pomuc bo byles przewrucony

żądam rekompensaty za ten film ponieważ jestem chory na ataki agresji i mogę się zabic

A to to już przesadzasz naprawdę film ewidentnie pokazuje, co zrobiłeś a ty czujesz się obrażony to jest jak by ktoś zabił kogoś nagrały to kamery a on by powiedział "żądam rekompensaty za ten film, ponieważ jestem chory na ataki agresji i mogę się zabić" człowiek po czymś takim to byś siedział

Dlatego powinieneś zostać ukarany blokiem pojazdów na 48h może byś się oduczył.

• Like 1
Napisano

Ja wiedziałem tylko tyle co mi chińskie masło powiedział co napisałem już wyżej. Nie moja wina, że mu pomogłem skoro wiedziałem tylko te część prawdy, według której to bartosik był tym złym.

PS. W sumie ciekawym faktem jest to, że tak mała rzecz jak lekkie uderzenie z mojej strony i akcja chińskiego masła w takiej grze jak                               "Wielka Kradzież Aut 5" spowodowały tak twórczą dyskusje. Widać jak ludzie potrafią się wczuć.

PPS. Ciekawostka wpisałem frazę 'grand theft auto' to tłumacza google i o to wynik:

EqlLxYxl.jpg

Napisano

Jakby te lekkie puknięcie było na drodze to bym nic z tego nie robił a topienie pojazdu to inna sprawa.  https://youtu.be/OEuoSU611Ag  Na tym filmiku kolejna sytuacja. Nie będę tutaj dyskutował  tylko czekam na konsekwencje tego zachowania.

Napisano

Przepraszam bardzo za to ostatnie.

Akurat w tym momencie, chciałem zawrócić spowrotem do mechanika by pomóc Batrixowi, zagapiłem się na czat i w ostatniej chwili próbowałem zawrócić i niestety trafiłem w Ciebie. Nawet widać na filmie, że w ostaniej chwili chciałem jeszcze cofnąć żebyś we mnie nie walnął ale ty też zrobiłeś unik co spowodowało kraksę. Jeszcze raz za to przepraszam. Poza tym na filmie widać też moje przeprosiny.

PS. Na filmie widać też lekkie desychro, które również było powodem tego katastrofalnego wypadku, w którym na szczęście nikt nie ucierpiał.

• Developer/owner
Napisano

Obu oskarżonym graczom zostaje odebrane prawo jazdy.

Blokada ponownego zdania egzaminów obowiązuje do 31 stycznia 2018 15:00:00.

Kara dotyczy zarówno Kategorii B jak i C, dodatkowo przepada także aktywna licencja FLber.

• Like 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...