kucz4s Napisano 4 Października 2020 Napisano 4 Października 2020 Nick: kucz4s Nick osoby nakładającej kare: WirluS Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Otóż sytuacja wyglądała tak, rano, nie pamiętam która to była godzina. Pracowałem na serwerze jako sadownik, podczas dojeżdżania do miejsca zbiorów brzoskwiń i pomarańczy, wydarzył się wypadek. Podczas zjeżdżania z trasy do sadu, wymusiłem pierwszeństwo przed innym graczem, który ten w następstwie tego we mnie wjechał. Zażądał on zapłacenia za szkody, na co się nie zgodziłem, ponieważ jechał on z nadmierną prędkością. Następnie zaczął on taranować mój pojazd roboczy i zepchnął mnie do rowu, skąd ciężko mi było wyjechać ale się udało. Do tego momentu byłem spokojny, pomyślałem sobie "od tak kolejny dzieciak na mojej drodze" i zabrałem się do zbierania w sadzie. Zmieniło się to gdy po ukończeniu zbierania, zabrałem się za dowiezienie zbiorów do odbiorcy, ponieważ ten ów gracz z pełną premedytacją i prędkością, staranował mnie czołowo na trasie do miasta z Paleto Bay i zniszczył mi pojazd roboczy. Nie wytrzymałem i napisałem co o nim myślę, oraz to że jest zwykłym dzieciakiem i to że "dla takich dzieci nawet gówno na patyku będzie zabawne", za to dostałem ostrzeżenie, prawdopodobnie za słowo "gówno". Poirytowało mnie to i dodałem że skoro "gówno" jest przekleństwem na serwerze, to musi być na nim średnia wieku 13 lat skomentowałem i dodałem że TEN gracz który zniszczył mi wóz służbowy i zmarnował mi czas jest gównem i pajacem bez szkoły, za te słowa dostałem mute na 3h. OT cała sytuacja, nie kierowałem swoich słów do nikogo z administracji, przyjąłem karę z pokorą, ponieważ wiedziałem że obraziłem tylko tego typa, co zrobił mi na złość NIE administrację. Po czym po kilku godzinach grania, dostaję informację o banie z powodu obrażania administracji... Dowody: nie sądziłem że wyjdzie z tego taka drama, nie zrobiłem screenów, nic nie nagrałem Coś od siebie: Jestem świadomy tego że mnie poniosło i nie powinienem pisać w ten sposób w nikogo stronę, nawet jeżeli ten gracz nie jest adminem/moderatorem ect, proszę tylko o szybkie rozpatrzenie apelacji i zrozumienie że żadnych negatywnych wyrażeń i zwrotów nie kierowałem do administracji. Za obrażenie tamtego osobnika otrzymałem już karę i ją odbyłem - 3h mute, więcej kontaktu z nim nie miałem. BTW sprawdziłem status tego jegomościa i nikim z administracji on nie jest! Cieszę się że znalazłem ten serwer, bawię się świetnie i jest to dopiero drugi taki incydent kiedy mnie ktoś griefuje. Jednak za pierwszym razem potrafiłem utrzymać nerwy na wodzy. Pozdrawiam i przepraszam, teraz wiem że żaden podobny typ mnie więcej nie sprowokuje. Peace and Love! 3
Developer/owner proklin Napisano 9 Października 2020 Developer/owner Napisano 9 Października 2020 @kucz4s zapoznałem się z tematem i wyraźnie widać, że nie jest to przypadek, a celowa obraza administracji. Apelacja odrzucona, mam nadzieję, że czas przerwy pozwoli skutecznie dopracować panowanie nad emocjami... 1
Rekomendowane odpowiedzi