KamS. Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Witam mam problem, po odpaleniu rage i połączeniu się z serwerem pojawia się czarny ekran i po chwili znika i nic się nie dzieje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihau Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Mam chyba tak samo, tzn. ja mam launching game, potem łączy mnie z Rockstarem a potem po 2 sekundach mi znika i rockstar i RageMP jakbym ich wogóle nie odpalał. Takie coś mam w "launcher logs" z folderu ragea: "Uncaught TypeError: Cannot read property 'add' of undefined", source: rui://main/js/app.70c0578d.js (1) Siedze przy tym killka godzin i nic nie moge wymyślić, na internecie też nie moge nic znaleźć co by pomogło 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihau Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 (edited) //Finalnie mi pomaga odpalenie ragea i odrazu po nim odpalenie launchera Rockstara, potem normalnie mi się gierka odpala, nie wiem jaki to ma sens ale działa xD Edited October 3, 2020 by Mihau Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamS. Posted October 3, 2020 Author Share Posted October 3, 2020 8 godzin temu, Mihau napisał: //Finalnie mi pomaga odpalenie ragea i odrazu po nim odpalenie launchera Rockstara, potem normalnie mi się gierka odpala, nie wiem jaki to ma sens ale działa xD Hahah u mnie też działa xD dzięki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts