Skocz do zawartości

mehow ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: mehow

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Korzystanie ze wspomagaczy

Krótki opis sytuacji: Napisałem bota na rybki, używałem go tylko w czasie tworzenia, po ukończeniu go nie miałem zamiaru, ani nie korzystałem z niego. Był to tylko i wyłącznie eksperyment oparty na nowo poznanych technologiach programistycznych. Przy jego użyciu zarobiłem 400 dolarów (z ryby którą złowiłem gdy zadziałał, po tym go wyłączyłem i nigdy nie uruchomiłem).

Dowody: Brak

Coś od siebie: Nie powinienem tego robić, owszem. Ale nie czuję się w 100% winny oszustwa. Wiem, że nie ma znaczenia czy używałem go raz, czy dziesięć razy, ale nie miałem zamiaru ułatwiać sobie za jego pomocą gry. Po prostu chciałem spróbować swoich możliwości i sprawdzić czy byłyby one w jakikolwiek sposób praktyczne. Po procesie implementacji tego bota (około 3/4 godzin) nie dotknąłem nawet wędkarstwa na serwerze. Po prostu rozumiem jak działa ten serwer, dlatego na nim gram. Nie o to tu chodzi żeby było łatwo. Zdaję sobie z tego sprawę. Proszę o zdjęcie kary, ewentualnie o nałożenie jakiegoś rozsądnego zadania do wykonania w celach pokuty. Minęło parę miesięcy, poukładałem sobie w głowie to wszystko i chciałbym wrócić na serwer.

Edytowane przez mehow
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@mehow zrobiłeś system, którego jedynym celem było niszczenie serwerowej gospodarki więc ogólnie całego serwera dla swojej chwilowej korzyści. To czy z tego korzystałeś przez miesiąc, czy 3 sekundy nie ma żadnego znaczenia. Skoro zdecydowałeś się coś takiego zrobić to z pewnością byś tego używał jeśli byłaby taka możliwość.

Dodatkowo nie poczuwasz się do winy, nie widzę sensu nawet prowadzenia jakiejkolwiek dyskusji.

Apelacja odrzucona.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...