Santa_Claus Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Witam Przesyłam odnośnik do arkusza kalkulacyjnego który ułatwi planowanie sadzenia zioła. zysk, koszty i potrzebne rzeczy Pozdrawiam Santa_Claus 8 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa_Claus Posted September 28, 2020 Author Share Posted September 28, 2020 Dodałem szacunkowy czas suszenia. Proszę nie zmieniać koloru czcionki w czarnym polu!😉 ps. Jeśli macie jakieś sugestie lub zauważyliście jakiś błąd to proszę o pozostawienie komentarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad1877 Posted September 29, 2020 Share Posted September 29, 2020 (edited) Szanuje za chęci ale joe zrobił już dokładnie to samo: po co powielać wątek? opcja szukaj kolegę przerosła? Edited September 29, 2020 by Konrad1877 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa_Claus Posted September 29, 2020 Author Share Posted September 29, 2020 15 godzin temu, Konrad1877 napisał: Szanuje za chęci ale joe zrobił już dokładnie to samo: po co powielać wątek? opcja szukaj kolegę przerosła? A to sorry nie rzuciło mi się w oczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDELOXD Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 W dniu 29.09.2020 o 07:38, Konrad1877 napisał: Szanuje za chęci ale joe zrobił już dokładnie to samo: po co powielać wątek? opcja szukaj kolegę przerosła? Tak szczerze to poradnik użytkownika Santa_Claus jest bardziej przejrzysty i zrozumiały. I nie zabiera "zbędnych" informacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeJamesVernitch Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 16 godzin temu, XDELOXD napisał: Tak szczerze to poradnik użytkownika Santa_Claus jest bardziej przejrzysty i zrozumiały. I nie zabiera "zbędnych" informacji. Zgadzam się z tobą, mój poradnik był robiony by każdy wiedziała jakie liczby wycjdą i wszytko miał na widoku co może być nieco przytłaczające. @Santa_Claus Kontynuuj poradnik, w razie jakiś problemów pisz na dc, chętnie pomogę . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XDELOXD Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 8 godzin temu, JoeJamesVernitch napisał: Zgadzam się z tobą, mój poradnik był robiony by każdy wiedziała jakie liczby wycjdą i wszytko miał na widoku co może być nieco przytłaczające. @Santa_Claus Kontynuuj poradnik, w razie jakiś problemów pisz na dc, chętnie pomogę . Lecz twój poradnik jest również przydatny, lecz trudniejszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Z powodu braku aktywności w ów poradniku. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts