R1HP4 Napisano 23 Września 2020 Napisano 23 Września 2020 Nick: R1HP4 Nick osoby nakładającej kare: Zobercik Powód nałożenia kary: VDM 1d Krótki opis sytuacji: robiliśmy na grape "amfiteatr" czyli oglądaliśmy postępowanie policji zobercik podleciał helką kazał odjechać pojazdami odjechałem , próbowałem zaciągnąć ręczny pod altem okazało się że sie nie zaciągnął. Próbowałem ratować się ruszając oraz hamulcami ale skutek był marny, udeżyłem w policjanta gdzie powiedziałem sorry i dostałem prawko. Dowody: https://youtu.be/WSREKZsdzMQ nagranie (shot) 4:00-4:40 Coś od siebie: nie chciałem tego specjalnie zrobić i żałuję swojego postepowania i uważam że kara była niesłuszna 2 2
Zobercik Napisano 23 Września 2020 Napisano 23 Września 2020 Tak jak słychać na filmie, poprosiłem o oddalenie się graczy, aby zabezpieczyć funkcjonariusza który pilnował sadzonek, czekając na resztę zespołu. Zastosowaliście się do polecenie za co dziękuję👊.Doszło do takiej nie innej sytuacji, która zakończyła się potrąceniem funkcjonariusza. Winna jest oczywista rozwijać skrótu VDM nie muszę, doszło do takiej sytuacji na przyszłość będzie nauczka. Nie przejmować się kara szybko upłynie.Jak najmniej takich sytuacji, a najlepiej w ogóle. Życzę miłego Wieczorku😉. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi