romsonxalibaba Napisano 23 Września 2020 Napisano 23 Września 2020 (edytowane) Nick: romsonxalibaba Nick osoby nakładającej kare: nie mam pojęcia Powód nałożenia kary: toksyczność? Krótki opis sytuacji: Mój kolega dostał mute za napisanie "konfident" do gracza. Rozumiem, źle się zachował etc. - ale żeby karać za jedno słowo na 3 dni mutem? Rozumiem 1 godzinka, ale 3 dni? Trochę byłem zdenerwowany tą całą sytuacją, zacząłem pisać dlaczego na 3 dni i dlaczego tak ogromne kary są i nie ma żadnego ostrzeżenia? Po 5 minutach dostałem mute za "toksyczność". (i tak samo na 3 dni) Możecie przejrzeć logi, nikogo nie wyzwałem. Co według administracji oznacza: "TOKSYCZNOŚĆ". Dowody: nie mam, sprawdźcie logi. Coś od siebie: Trochę za "DUŻE" kary. Edytowane 24 Września 2020 przez romsonxalibaba 1 1
_WirluS_ Napisano 28 Września 2020 Napisano 28 Września 2020 (edytowane) Na serwerze reagujemy na każdy, nawet najmniejszy przejaw toksyczności. Każdy jest karany tak samo, długość kary nie ustawia moderator/suport. Możesz sobie zobaczyć taryfikator który jest pod F3 Apelacje odrzucam i zamykam Edytowane 28 Września 2020 przez _WirluS_ 1
Rekomendowane odpowiedzi