MakeMoneyNotFriends Napisano 19 Września 2020 Napisano 19 Września 2020 Nick: MakeMoneyNotFriends Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonta Krótki opis sytuacji: Miałem kilka powiązanych kont. Dowody: brak Coś od siebie: Bardzo przepraszam i żałuję tego co zrobiłem.Minęły 2 miesiące od czasu otrzymania bana,przez ten czas zrozumiałem że źle postąpiłem zakładając multikonta i teraz tego żałuję.Obiecuję że już nigdy taka sytuacja nie będzie miała miejsca.Proszę o danie mi drugiej szansy.Jeszcze raz przepraszam całą administrację oraz graczy za to co zrobiłem.Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. 5 1 4
Developer/owner proklin Napisano 20 Września 2020 Developer/owner Napisano 20 Września 2020 @MakeMoneyNotFriends przyjrzałem się dokładniej całej sytuacji i uznałem, że nie zasługujesz na kolejną szansę. Jedną już zmarnowałeś, więcej nie będzie. Multikonta, logowania na cudze konta, seria kar za taranowanie, toksyczność itp. Jesteś typowym "szkodnikiem", zdecydowanie nie potrzebujemy tutaj takich ludzi. Apelacja odrzucona. 1 1 3
Rekomendowane odpowiedzi