Grazyna2000 Napisano 18 Września 2020 Napisano 18 Września 2020 Nick: Grazyna2000 Nick osoby nakładającej kare:Zobercik Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Pisałem na czacie i dostałem mute Dowody: XXXX Coś od siebie: Pisałem sobie spokojnie na czacie, napisałem 'XDDDDD" używając capslocka i flooda, dostałem dwa warny,wcześniej inny gracz też dostał warny i ktoś inny napisał, że ja też powinienem dostać. Odpisałem do tego gracza żartobliwie słowo "konfident" po czym dostałem karę za toksyczność. Nie jest to żadne obraźliwe słowo, nawet sam gracz do którego to napisałem, napisał ze w tym słowie nie było nic obraźliwego. Uważam, że kara jest niesłuszna, tym bardziej, że gracz ani nie uznał tego za obrazę ,ani nie chciałem go obraźić. Pozdrawiam
Zobercik Napisano 18 Września 2020 Napisano 18 Września 2020 Argumentem do nałożenia kary jest złamanie regulaminu.Do czego w tym momencie doszło i za co zostałeś rozliczony. Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania, a niewiedze czasem przynosi opłakane skutki. Słowo "konfident" które użyłeś na /g jest jak najbardziej obraźliwe. Co do informacji która pojawiła się od gracza; nie jesteśmy maszynami i nie wszytko widzimy szczególności jeżeli na chacie lokalny prowadzona jest rozmowa z większą grupą osób. Przechodząc do meritum poświecenie chwili na zapoznanie się z forum jak i zasadami panującymi na serwerze uniknęło by tej jak i przyszłych sytuacji do których mam nadzieje nie dojdzie. 1
Rekomendowane odpowiedzi