DragonuS Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 (edited) Witam, czy potrzebujesz może moda graficznego do odświeżenia swojego Gta? To dobrze trafiłeś.(Jest to Redux przerobiony, #nie przeze mnie, lepszy niż zwykły który jest nam znany). Nic prostszego, mod graficzny zainstalujesz w dosłownie 1 min, nie licząc pobierania i prędkości dysku. (DZIAŁA TYLKO Z WERSJĄ EPIC, STEAM). #EDIT- dostałem informacje, że mod działa też dobrze na słabszych PC. Poradnik: Link do pobrania znajdziesz na: https://www.fivelife.vin/mod-graficzny przerzuć pliki znajdujące się w folderze do gta - po prostu zamień je (polecam zrobić kopię zapasową swoich plików) i jak proste? cieszymy się grą. „Dla ciekawych” zrobiłem na szybko nagranie 10 min temu od publikacji tego posta, aby pokazać wam, jak prezentuje się mod, ponieważ screenshoty nie oddają tego, co widzimy rzeczywiście na monitorze. (mod nie jest przesadzony) Mam nadzieję, że komuś się przyda. Edited December 17, 2020 by DragonuS #Update 16 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewret Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 Szczerze? Zbiję sobie kontrast/jasność w monitorze i w nocy mam ten sam efekt. xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted September 16, 2020 Author Share Posted September 16, 2020 (edited) 10 minut temu, Hewret napisał: Szczerze? Zbiję sobie kontrast/jasność w monitorze i w nocy mam ten sam efekt. xd Ten sam efekt nie uzyskasz, zarazem o to w tym chodzi, aby mod graficzny nie był zbyt przesadzony, inaczej to by po oczach dawało. Edited September 16, 2020 by DragonuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 @DragonuS jak wygląda optymalizacja tego moda? Można nim jakoś sterować ustawiając to pod swoje wymagania itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted September 16, 2020 Author Share Posted September 16, 2020 (edited) 9 minut temu, Bartoszz napisał: @DragonuS jak wygląda optymalizacja tego moda? Można nim jakoś sterować ustawiając to pod swoje wymagania itp? Mod już jest tak naprawdę gotowy, nie trzeba specjalnie dostosowywać, moim zdaniem tak jak jest, jest bardzo dobrze, ja cenie sobie prostotę. Mod w sobie posiada m.in. (rzeczy, które najbardziej zauważyłem). Lepsze refleksje, podbicie kolorów (bez przesady), większe pole widzenia (rendering), nowe animacje deszczu, mniejsze zamglenie, większe rozpraszanie światła z pojazdów, efekty lamp w nocy. #edit - co do optymalizacji szczerze nie zauważam żadnych spadków. Edited September 16, 2020 by DragonuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewret Posted September 16, 2020 Share Posted September 16, 2020 1 godzinę temu, DragonuS napisał: Ten sam efekt nie uzyskasz, zarazem o to w tym chodzi, aby mod graficzny nie był zbyt przesadzony, inaczej to by po oczach dawało. W dzień za to miodzio wygląda, bo lepszy zasięg widzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PralinQa Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Właśnie coś takiego chciałam, dzięki wielkie Na pewno lepiej się będzie grało dzięki temu. 👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczurixo Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 (edited) 0:33 :d gdzie pod prąd. Ale tak to ładnie wygląda :d Edited September 17, 2020 by szczurixo 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad_Boy Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Działa super, polecam! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PralinQa Posted September 18, 2020 Share Posted September 18, 2020 Wypróbowane w rozgrywce, za dnia jak i w nocy - Ja również zdecydowanie polecam. 👌 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted September 18, 2020 Author Share Posted September 18, 2020 3 minuty temu, PralinQa napisał: Wypróbowane w rozgrywce, za dnia jak i w nocy - Ja również zdecydowanie polecam. 👌 To dobrze, że się podoba, inaczej bym nie polecał. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erazerek Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 (edited) Dziś zobaczę czy działa na wersji Rockstar. #edit Nie działa, launcher pobiera od nowa ten pliki 3GB co zostały zamienione Edited September 19, 2020 by erazerek Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 3 godziny temu, erazerek napisał: Dziś zobaczę czy działa na wersji Rockstar. #edit Nie działa, launcher pobiera od nowa ten pliki 3GB co zostały zamienione niestety tylko steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khalifa Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 Godzinę temu, DragonuS napisał: niestety tylko steam Na wersji z Epica również działa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erazerek Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 11 minut temu, Khalifa napisał: Na wersji z Epica również działa. No to trzeba przez Epica odpalać Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted September 19, 2020 Author Share Posted September 19, 2020 1 minutę temu, erazerek napisał: No to trzeba przez Epica odpalać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shugi Posted November 7, 2020 Share Posted November 7, 2020 (edited) Piekna sprawa... Po pobraniu 70 mb wydupcyło mi blue screena i wydupca mi regularnie co około 30 miut. Super poradnik. Edited November 9, 2020 by Shugi siewm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted December 17, 2020 Author Share Posted December 17, 2020 #Refresh - Update - działa już na nowej wersji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Roko_ Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) A będzie kiedyś opcja na wersje social ?? Edited January 3, 2021 by _Roko_ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted January 4, 2021 Author Share Posted January 4, 2021 16 godzin temu, _Roko_ napisał: A będzie kiedyś opcja na wersje social ?? ciężko obejść automatyczne aktualizacje sociala... niestety tylko Steam, Epic. Najlepiej załatwić sobie wersję steam, epic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalJumper Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Na i5-2400,rx550 4gb i 8gb ram nie wybuchnie mi komp i nie spali chaty? I jak z fpsami @DragonuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
luko900 Posted February 19, 2021 Share Posted February 19, 2021 są jakies mody graficzne do fivelife ala na rockstarze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeinx Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Działa na rockstar czy nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartoszz Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 35 minut temu, Zeinx napisał: Działa na rockstar czy nie ? Tylko Epic i Steam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barteqtomarka Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 Kiedy będzie aktualizacja tych modów? Bo nie działają a tutaj są niedostępne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts