Skocz do zawartości

PeterXYZ ukarany automatycznie przez serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: PeterXYZ

Nick osoby nakładającej kare:Prawdopodobnie sam serwer automatycznie bo nie mogę nigdzie sprawdzić (przynajmniej nie wiem jak) 

Powód nałożenia kary: próba używania cheat engine na serwerze 

Krótki opis sytuacji: Sytuacja odbyla sie wczoraj  podajże bylo to około 6 rano 

Coś od siebie: Źle postąpiłem nie powinienem nawet włączać tego i bardzo za to przepraszam, pisz dlatego że chcial bym dalej uczestniczyć w grze na tym serwerze a to dlatego że właśnie grałem w mta, już na początku zrobiłem takie głupstwo bo chciałem iść na łatwiznę żeby była szybka kasa jeszcze raz za to wszystko przepraszam nigdy więcej się to nie powtórzy. 

• Developer/owner
Napisano

@PeterXYZ nie akceptujemy tutaj cheatów, możemy dać Ci drugą szansę, jednak nie obejdzie się bez konsekwencji.

Aby wrócić do gry musisz spełnić następujące warunki:

• Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów
  • status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 15k przez miesiąc na Pizzaboy

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

• 3 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@PeterXYZ Ban został zdjęty, a oszusta nałożony. Możesz wrócić na serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...