Evnax Napisano 10 Września 2020 Napisano 10 Września 2020 Data i godzina zdarzenia: nie znana Nick oskarżającego:Evnax Nick oskarżonego :KillerBaoPl Powód napisania skargi:Scamowanie tzw na org.Chlop mi prosto w twarz na dsc pisze ze oscamowal nas na 300k Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://imgur.com/a/JIGBKZh 10 1 9
BoKeR Napisano 13 Września 2020 Napisano 13 Września 2020 Sam się dziwiłem ile on na to ludzi nabrał, cała ta organizacja to jeden wielki scam była i jest XD 1
KillerBaoPl Napisano 17 Września 2020 Napisano 17 Września 2020 (edytowane) Dobrowolnie wpłacałeś nikt ciebie nie zmuszał, mogłeś odejść albo wg nie dołączać do org a teraz masz problem. Sam opusciles org i za brałeś wszystkich członków. A i ty nie jesteś taki święty na jakiego wyglądasz. Mam nawet ss jak żeś sam pisałeś o tym że każdy wpłacał dobrowolnie kasę, i że pisaliście sami że wpłacicie . A teraz znalazł się poszkodowany. Bo jak nagle chciałeś żeby wyrzucił gracza foszik z org który wpłacił dużo kasy bo ciebie denerwuje wyzywa i wg to kazałes go wywalić bo przez niego członków nie mamy to wtedy ciebie nie interesowało że wpłacił kasę i mam go wywalić. A teraz nagle poszkodowany znalazł się obrońca świata. Zainteresowani proszę na pw wyślę ss które potwierdzają wszystko to co napisałem Edytowane 17 Września 2020 przez KillerBaoPl
KillerBaoPl Napisano 18 Września 2020 Napisano 18 Września 2020 A jak będziesz w innej org to też później będziesz pisał skargę że dawales kasę a teraz naprzyklad odeszles/zostałeś wyrzucony, chyba nie znasz znaczenia dobrowolne płaty do org, jak nie wiedziałeś co to jest org to po co dolaczales a teraz masz problem??
Evnax Napisano 18 Września 2020 Autor Napisano 18 Września 2020 chce tylko przypomniec ze w tej org tylko ty byles adminem i go sam wywaliles wiec co to jest wgl zwiazane z sprawą ? XD
Developer/owner slawur Napisano 22 Grudnia 2020 Developer/owner Napisano 22 Grudnia 2020 Dowody przeciwko graczowi @KillerBaoPlsą nie wystarczające i nie wskazują bezpośrednio na jego winę. Nie możemy stwierdzić, czy faktycznie pieniądze zostały wyłudzone, czy wpłaty były dokonywane dobrowolnie. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi