Skocz do zawartości

Skarga na KillerBaoPl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: nie znana

Nick oskarżającego:Evnax

Nick oskarżonego :KillerBaoPl

Powód napisania skargi:Scamowanie tzw na org.Chlop mi prosto w twarz na dsc pisze ze oscamowal nas na 300k

Dowody w postaci logów lub screenshotów:https://imgur.com/a/JIGBKZh

• Haha 10
  • Sad 1
  • Jestem za 9
Napisano

Sam się dziwiłem ile on na to ludzi nabrał, cała ta organizacja to jeden wielki scam była i jest XD

• Sad 1
Napisano (edytowane)

Dobrowolnie wpłacałeś nikt ciebie nie zmuszał, mogłeś odejść albo wg nie dołączać do org a teraz masz problem. Sam opusciles org i za brałeś wszystkich członków. A i ty nie jesteś taki święty na jakiego wyglądasz. 

Mam nawet ss jak żeś sam pisałeś  o tym że każdy wpłacał dobrowolnie kasę, i że pisaliście sami że wpłacicie . A teraz znalazł się poszkodowany.

Bo jak nagle chciałeś żeby wyrzucił gracza foszik z org który wpłacił dużo kasy bo ciebie denerwuje wyzywa i wg to kazałes go wywalić bo przez niego członków nie mamy to wtedy ciebie nie interesowało że wpłacił kasę i mam go wywalić. A teraz nagle poszkodowany znalazł się obrońca świata. Zainteresowani proszę na pw wyślę ss które potwierdzają wszystko to co napisałem 

Edytowane przez KillerBaoPl
Napisano

A jak będziesz w innej org to też później będziesz pisał skargę że dawales kasę a teraz naprzyklad odeszles/zostałeś wyrzucony, chyba nie znasz znaczenia dobrowolne płaty do org, jak nie wiedziałeś co to jest org to po co dolaczales a teraz masz problem?? 

Napisano

chce tylko przypomniec ze w tej org tylko ty byles adminem i go sam wywaliles wiec co to jest wgl zwiazane z sprawą ? XD

• 3 miesiące temu...
  • Developer/owner
Napisano

Dowody przeciwko graczowi @KillerBaoPlsą nie wystarczające i nie wskazują bezpośrednio na jego winę. Nie możemy stwierdzić, czy faktycznie pieniądze zostały wyłudzone, czy wpłaty były dokonywane dobrowolnie.

Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...