Evnax Napisano 9 Września 2020 Napisano 9 Września 2020 Nick: Evnax Nick osoby nakładającej kare:Nyko Powód nałożenia kary: Vdm Krótki opis sytuacji: Sytuacja odbyla sie 3 dni temu podajże bylo to podczas "mini eventu" potraciłem osobe tak jak widac na nagraniu https://www.youtube.com/watch?v=s2ozlCiBHR8&feature=youtu.be Coś od siebie: chcialem sie wytlumaczyc z tego poniewaz dostalem na 48 h gdzie Nyko pisal mi ze na 24 h ale to mniejsza. U mnie wygladalo tak ze uwazalem na graczy i staralem sie nikogo nie udezyc ale bylo tyle i mialem niestety takie lagi ze go nie widzialem sam jestem zdzwiony ze taka sytuacja sie odbyla poniewaz jak bym widzial to bym przeprosil czy cos ale niestety sytuacja sie zdazyla przepraszam z powodów lagów komputera ale niestety bylo za duzo graczy i nie dawal rady gdybym go widzial to bym nie wjechal w niego i to nie bylo specjalnie
Developer/owner proklin Napisano 20 Września 2020 Developer/owner Napisano 20 Września 2020 To po stronie gracza należy upewnienie się, że jego komputer daje sobie radę z grą i RAGE. Film jest niedostępny a termin kary minął, więc apelację odrzucam.
Rekomendowane odpowiedzi