Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

czarny89
 Share

Recommended Posts

BRAK OFERT, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Cytat

Model pojazdu: Ubermacht Sentinel XS

Przebieg: //uzupełnię później

Wersja silnika: 3.6

Cena wywoławcza: 180k, minimalne przebicie 5k, Cena Kup Teraz 240k

Tuning: brak

Kontakt, numer z serwera: (opcjonalnie) 

Zdjęcie/a pojazdu: //uzupełnię później

Cos ode mnie:

Howdy
po kilku tygodniach zbierania ofert i rozeznaniu się w zapotrzebowaniu na pojazd, postanowiłem ogłosić licytacje Sentinela XS ID 8102. Samochód nieprzeciętny, linia nadwozia wzorowana na bmw e92, co do osiągów, może nie top performance jakby sugerować mogło oznaczenie 3.6 ale nadal po odpowiednim dopieszczeniu, sprawia niezwykła frajdę z jazdy.
Nie wymieniam się( no chyba że oferujesz Sentinela classica 2.3 ale ostrzegam nie dopłacam :) ), nie daje w raty, nie interesuje mnie szybka sprzedaż, najbardziej interesuje mnie gotóweczka i to konkretna.

Licytacja potrwa do niedzieli 13 września br. do godz 7:06, za ile wylicytujesz za tyle kupisz, jeżeli licytacja przekroczy cenę kup teraz (choć w to wątpie), nie kończy to licytacji. 
Po za kończeniu licytacji, przez PW na discordzie proszę o kontakt osoby która wygra. ustalimy wtedy detale  sprzedaży pojazdu.

Edited by czarny89
  • Like 1

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...