czarny89 Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 (edited) BRAK OFERT, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Cytat Model pojazdu: Ubermacht Sentinel XS Przebieg: //uzupełnię później Wersja silnika: 3.6 Cena wywoławcza: 180k, minimalne przebicie 5k, Cena Kup Teraz 240k Tuning: brak Kontakt, numer z serwera: (opcjonalnie) Zdjęcie/a pojazdu: //uzupełnię później Cos ode mnie: Howdy po kilku tygodniach zbierania ofert i rozeznaniu się w zapotrzebowaniu na pojazd, postanowiłem ogłosić licytacje Sentinela XS ID 8102. Samochód nieprzeciętny, linia nadwozia wzorowana na bmw e92, co do osiągów, może nie top performance jakby sugerować mogło oznaczenie 3.6 ale nadal po odpowiednim dopieszczeniu, sprawia niezwykła frajdę z jazdy. Nie wymieniam się( no chyba że oferujesz Sentinela classica 2.3 ale ostrzegam nie dopłacam ), nie daje w raty, nie interesuje mnie szybka sprzedaż, najbardziej interesuje mnie gotóweczka i to konkretna. Licytacja potrwa do niedzieli 13 września br. do godz 7:06, za ile wylicytujesz za tyle kupisz, jeżeli licytacja przekroczy cenę kup teraz (choć w to wątpie), nie kończy to licytacji. Po za kończeniu licytacji, przez PW na discordzie proszę o kontakt osoby która wygra. ustalimy wtedy detale sprzedaży pojazdu. Edited September 19, 2020 by czarny89 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonuS Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Przestarzały temat, zamykam oraz przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts