kryty614 Napisano 5 Września 2020 Napisano 5 Września 2020 Nick:kryty614 Nick osoby nakładającej kare: Nie pamiętam Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Jakoś w maju dostałem bana za bugowanie dm. Dostałem odpowiedź, że mam szanse wrócić na serwer tylko muszę odpracować prace społeczne. Napisałem, że mogę przyjąć taką opcję ale blokada została zdjęta dopiero pod koniec czerwca dokładnie 27 czerwca. Nie miałem wtedy zbytnio czasu bo byłem na wakacjach i nie miałem za dużo czasu odpracować prac społecznych i dostałem perm bana. Czy jest możliwość zdjęcia bana czy coś innego. Teraz na pewno bym to odpracował bo mam dużo czasu i siedzę w domu. Chciałbym teraz wrócić na serwer bo mam miłe wspomnienia z tego serwera i znowu bym sobie zagrał. Dowody: Coś od siebie: Wiem, że trochę późno piszę ale mam nadzieję, że da sie coś jeszcze zrobić. Mam nadzieję, że dostanę jeszcze tą jedną szanse. Z góry dzięki za odpowiedź.
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @kryty614 Biorąc pod uwagę, że zadeklarowałeś się wykonać prace społeczne i tego nie zrobiłeś nie możesz otrzymać takiej samej propozycji jak wcześniej. Aktualne warunki wyglądają następująco: status OSZUST na dwa miesiące- oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na dwa miesiące prace społeczne***: 60k na pracy kurier przez dwa miesiące ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie 1
kryty614 Napisano 5 Września 2020 Autor Napisano 5 Września 2020 Dzięki wielkie. Przyjmuje taką opcję
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @kryty614 oszust został nałożony, możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi