Czesio_44 Napisano 2 Września 2020 Napisano 2 Września 2020 Nick: Czesio_44 Nick osoby nakładającej kare: DragonuS Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Stałem sobię z kolegą na giełdzie i nagle na giełdę wjeżdża Adamoo, który z dużą prędkością uderza w moje auto, więc powiedziałem mu żeby zapłacił za naprawę, a on zaczął wjeżdżać we wszystkie auta sprawdzając czy której nie ma ręcznego. Byłem zirytowany i zwróciłem mu uwagę, która nie była zbytnio miła, ale nie było to bez powodu. Dowody: Piszę to z telefonu więc nie mam Coś od siebie: Prosiłabym o skrócenie kary albo najlepiej zdjęcie jej, ponieważ ta toksyczność była czymś spowodowana. Oczywiście bardzo żaluzje za te slowa, ale byłem zdenerwowany tą sytuacją. 2
Czesio_44 Napisano 2 Września 2020 Autor Napisano 2 Września 2020 I jeszcze do tego chce dopisać, że nie mam mikrofonu przez następne 2-3 tygodnie więc nie mam jak się z nikim kontaktować.
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 Regulamin obowiązuje niezależnie od tego czy ktoś został czymś sprowokowany czy nie. Apelacja odrzucona. 1
Rekomendowane odpowiedzi