Bloh Napisano 28 Sierpnia 2020 Napisano 28 Sierpnia 2020 Cytat Nick: Bloh Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: "Bugowanie tunera" Krótki opis sytuacji: Prawdopodobnie w grudniu zbugowalem tunera. Nie wiem dlaczego ale dopiero w sierpniu dostałem za to bana. Dowody: Chyba zbędne Coś od siebie: Chciałbym wrócić na serwer. Swojego zachowania żałuję i obiecuje poprawę. Z racji tego że bug nie przyniósł mi żadnej korzyści majątkowej ani nie uprzykrzył nikomu gry liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji. 1 19 2
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @Bloh na swoim koncie masz stosunkowo niewiele kar, jednak jedną z nich jest ban, co powinno skreślić możliwość otrzymania drugiej szansy. Jednak było to dość dawno temu, od tamtej pory nie dostałeś wielu kar więc zakładam, że dało Ci to do myślenia i możemy dać Ci ostatnią szansę. Jeśli chcesz wrócić musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na dwa miesiące- oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na dwa miesiące prace społeczne***: 150k przez dwa miesiące na holowniku z racji na wiele kar z kategorii toksyczności przy pierwszym podobnym wybryku kończysz z banem bez możliwości apelacji ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Bloh Napisano 5 Września 2020 Autor Napisano 5 Września 2020 Kiedy będę mógł zacząć robić prace społeczne?
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @Bloh ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer. 1
Rekomendowane odpowiedzi