Santa_Claus Napisano 26 Sierpnia 2020 Napisano 26 Sierpnia 2020 Data i godzina zdarzenia: 24.08.2020 23:10 Nick oskarżającego: Santa_Claus Nick oskarżonego: MizTheAwesome, Kuba--187, Alvernox Powód napisania skargi: Podszywanie się pod LSPD Dowód: link do materiału który zamieściłem nie był publikowany jako publiczny dostęp do niego mają tylko osoby posiadające link 1 31
Alvernox Napisano 27 Sierpnia 2020 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Nie wiem z jakiego powodu jestem zaangażowany w skargę skoro tylko siedziałem w pojeździe na tylnym siedzeniu nie odzywając się ani słowem, ale skoro mnie oznaczyłeś to już się wypowiem. Jako iż jestem z tej samej organizacji co pozostali oskarżeni, to także jestem z nimi w stałym kontakcie. Słyszałem, że pisałeś do @MizTheAwesome na Discordzie w wiadomości prywatnej - myślałem, że w celu wyjaśnienia sytuacji i pogodzenia się, a tak naprawdę w celu przekupstwa, szantażu z Twojej strony i wyniesienia korzyści, tak naprawdę majątkowych z całej sytuacji. Miz chciał Cię w naszym imieniu przeprosić za zaistniałą sytuację, za chęć dania Ci lekkiej odskoczni od sadzenia i trochę humoru w późnych godzinach gry. Niestety Tobie przeprosiny nie wystarczyły i po wielokrotnym straszeniu z Twojej strony o wysłaniu sprawy do administracji, zażądałeś od nas przesuszenia Tobie 600 plonów (bo masz za niski lvl i nie masz takiej możliwości) po jutrzejszym sadzeniu (czyli dzisiejszym, bo pisałeś z Mizem wczoraj) w zamian za Twoje milczenie w tej sprawie. Trochę nie fair, nie uważasz? Wiedząc jak szantaż się kończy (a właściwie nie kończy się, bo szantażysta często oczekuje więcej), nie przystaliśmy na Twój układ, na co Ty zacząłeś się tłumaczyć, że i tak masz to gdzieś, bo suszy to dla Ciebie znajomy (w co szczerze wątpię, skoro prosiłeś o to nas). Nie mieliśmy nigdy styczności ze sobą, nie zgłosiliśmy Ci plantacji, nawet nie utrudnialiśmy Ci gry w jakikolwiek sposób. Jedyne co możesz otrzymać z tej skargi to uczucie jakiejś satysfakcji? Dlatego śmiem podejrzewać, że skargę piszesz właśnie w celu tego szantażu i zyskania jakichś korzyści, w tym przypadku wysuszonych plonów. Ciekawi mnie też dlaczego dość późno przypomniałeś sobie o tej sytuacji i znikąd poruszyłeś temat z Mizem na privie. 🤔 Co do samej akcji z filmu - było to czysto humorystyczne, syreny nawet nie były wzięte z GTA, a my nie wspomnieliśmy nic o frakcji LSPD. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Alvernox 10
Alvernox Napisano 27 Sierpnia 2020 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Z racji, że @MizTheAwesome ma problemy z integracją konta serwer/forum i nie może publikować postów, to wysyłam screeny za niego. Na screenach widać, że jeszcze stawiałeś warunki, do której godziny czekasz na odpowiedź czy pójdziemy na Twój układ. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Alvernox 8
Santa_Claus Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 Chciałem wam dać nauczkę i zachować sprawę między nami a takowa nauczka zajęła by wam kilka minut. Znajomy i tak by za free wysuszył. Nie wiem jak inni ale ja zapoznałem się z podstawowymi zasadami a jak widać ze screena nie chciałem żadnej korzyści rzeczowej czy finansowej. a jak chcecie wstawiać rozmowę to wstawiajcie całą. 2
Santa_Claus Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Alvernox napisał: a my nie wspomnieliśmy nic o frakcji LSPD. Od 34 sekundy -jest Pan aresztowany... poważnie...jedziem na komendę. A znajomy wraca jutro z delegacji jak coś. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Santa_Claus
Alvernox Napisano 27 Sierpnia 2020 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) 32 minuty temu, Santa_Claus napisał: Chciałem wam dać nauczkę i zachować sprawę między nami a takowa nauczka zajęła by wam kilka minut. Znajomy i tak by za free wysuszył. Nie wiem jak inni ale ja zapoznałem się z podstawowymi zasadami a jak widać ze screena nie chciałem żadnej korzyści rzeczowej czy finansowej. a jak chcecie wstawiać rozmowę to wstawiajcie całą. Nie chciałeś żadnej korzyści rzeczowej czy finansowej, a kazałeś nam przesuszyć Ci plony... Sprzedając mokre, a sprzedając susz jest trochę różnica ceny, więc podchodzi to pod korzyść finansową. Na sprzedawaniu suszu o wiele więcej zarobisz niż na sprzedawaniu mokrych plonów graczom. Nie rozumiem po co wrzucasz całą rozmowę - my specjalnie ograniczyliśmy ją do najważniejszych części i wstawiając całość według mnie tylko sobie bardziej szkodzisz. 17 minut temu, Santa_Claus napisał: Od 34 sekundy -jest Pan aresztowany... poważnie...jedziem na komendę. A znajomy wraca jutro z delegacji jak coś. Mimo to stricte do LSPD nic nie nawiązywaliśmy, nie przywoływaliśmy nazwy tej frakcji. Nawet syreny nie były z GTA. Było to tylko i wyłącznie w celach humorystycznych. Co do Twojego znajomego, który niby suszy Ci te plony, to nie wiem po co kazałeś nam to robić. Mogłeś po prostu napisać na nas skargę lub wysłać nagranie do administracji na privie i tyle... A nie szantażować nas, że jak to zrobimy to nic nie wyślesz. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Alvernox
Santa_Claus Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 Czy mogę prosić o zabranie głosu przez Administrację jak zapatrują się na zaistniała sytuację?
Santa_Claus Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 Wiem że to był mój błąd mogłem od razu to zgłosić. Przyjmę ewentualną karę z pokorą i nie będę więcej szukać sprawiedliwości na własna rękę.
Alvernox Napisano 27 Sierpnia 2020 Napisano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Rozumiem, że w skardze mnie oznaczyłeś tylko dlatego, że byłem pasażerem pojazdu i na chwilę go opuściłem podczas akcji? Bo nie widzę momentu, w którym ja bym osobiście się podszył pod LSPD w jakikolwiek sposób. Tak naprawdę gdyby nie to, że wysiadłem to mógłbym po prostu być z dala od komputera i nie mieć wpływu na to co robią pozostali oskarżeni. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez Alvernox
Santa_Claus Napisano 27 Sierpnia 2020 Autor Napisano 27 Sierpnia 2020 Zostawiam to do interpretacji przez odpowiednią osobę ja po prostu oznaczyłem osoby które wg mnie brały w tym udział.
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 Przedyskutowaliśmy temat wewnętrznie i wychodzi na to, że z żartów zrobiliście problem, który dotknie obie strony... Tobie @Santa_Claus sugeruję na przyszłość samemu trzymać się regulaminu zanim postanowisz oskarżyć o jego łamanie kogoś innego, drugiej stronie sporu mogę jedynie poradzić by mądrzej dobierać "obiekt śmieszków". Reasumując: @MizTheAwesome - ban 24h za podszywanie się pod LSPD @Kuba--187 - nadużywanie chatu głosowego wg taryfikatora @Santa_Claus - szantaż - utrudnianie rozgrywki wg taryfikatora Zamykam 1
Rekomendowane odpowiedzi