Baobab.17 Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Witam, ostatnio robiłem format komputera i pobrałem sobie gta v i RageMP od nowa, ale pojawił się problem, zapomniałem loginu do konta, gdy wszedłem na forum aby się zalogować przez Maila i sprawdzić jaki mam login, pokazało że nie ma takiego konta w bazie, aby się upewnić spróbowałem zrobić nowe konto na forum za użyciem mojego maila i tam pokazało że mail jest połączony z kontem. Więc pytanie co się stało? Wydaje mi się że był to Login Baobab17 ale nie jestem pewny bo moje hasła nie działają, Mail którym się posługiwałem to :[email protected] Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hewret Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Specjalnie dla Ciebie się wylogowałem, żeby coś sprawdzić. Jeśli wyskoczyła informacja, że email jest użyty, to wpisz go w funkcji odzyskiwania hasła. Na Twój email wtedy przyjdzie wiadomość (do skrzynki spam ofc) wraz z Twoim loginem. Dalej będziesz wiedział co robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts