Baobab.17 Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 Witam, ostatnio robiłem format komputera i pobrałem sobie gta v i RageMP od nowa, ale pojawił się problem, zapomniałem loginu do konta, gdy wszedłem na forum aby się zalogować przez Maila i sprawdzić jaki mam login, pokazało że nie ma takiego konta w bazie, aby się upewnić spróbowałem zrobić nowe konto na forum za użyciem mojego maila i tam pokazało że mail jest połączony z kontem. Więc pytanie co się stało? Wydaje mi się że był to Login Baobab17 ale nie jestem pewny bo moje hasła nie działają, Mail którym się posługiwałem to :[email protected] Proszę o pomoc
Hewret Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 Specjalnie dla Ciebie się wylogowałem, żeby coś sprawdzić. Jeśli wyskoczyła informacja, że email jest użyty, to wpisz go w funkcji odzyskiwania hasła. Na Twój email wtedy przyjdzie wiadomość (do skrzynki spam ofc) wraz z Twoim loginem. Dalej będziesz wiedział co robić.
Arrow Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi