Santa_Claus Napisano 23 Sierpnia 2020 Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam Nick: Santa_Claus Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Gracz jadąc pod prąd wjechał we mnie czołowo, szybko odjechał i nie powiedział nawet głupiego "Przepraszam lub Sorry" Dowody: Niestety nie mam nagrania Coś od siebie: Miałem już dzisiaj kilka sytuacji gdzie Gracze celowo mnie potrącali. Po kolejnym już nie wytrzymałem i nazwałem go "Idiotą" na czacie bo był już za daleko żebym mu wytknął co zrobił na voice. Pozdrawiam Santa_Claus Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Santa_Claus
P0GGI3SBtw Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 @Santa_Claus Czemu masz do mnie problem, kiedy sam skracasz zakręt pod prąd xD, pomyśl trochę zanim coś napiszesz
P0GGI3SBtw Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 Naprawdę ty myślisz że ja pamiętam... Pewnie mi wbiegłeś kiedy cofałem czy coś. Gościu jedziesz pod prąd skracając zakręt i się sapiesz, więc wrzuć na luz
P0GGI3SBtw Napisano 24 Sierpnia 2020 Napisano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Spoko, czyli mam jeździć 5km/h bo komuś się zachcę skracać zakręt pod prąd, weź najpierw pomyśl potem pisz, bo jedyna osobą która nie potrafi jeździć jesteś ty. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez P0GGI3SBtw 1
Santa_Claus Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Napisano 24 Sierpnia 2020 Temat do zamknięcia i przeniesienia do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi