Skocz do zawartości

Skarga na Shadow123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia:19.08.2020 godz 15:30

Nick oskarżającego: Matix

Nick oskarżonego: @Shadow123

Powód napisania skargi: Gracz chciał kupić odemnie warrenera 2.0 z giełdy z tuningiem wizualnym, proponował wymianę za XLS. Mi ona średnio pasowała więc zaproponowałem dopłatę ale gracz nie miał tyle pieniędzy więc sam zaproponował żebym zdemontował tuning z warrenera. Po czym jak zdemontowałem tuning warrenera gracz powiedział że jednak nie chce...  przez co jestem stratny na tune

Dowody w postaci logów lub screenshotów: image.thumb.png.c02822010f067b5c4e0c1fcca967bc5e.png

• Jestem za 11
Napisano

Rozmyslilem sie poniewaz kolega doradzil mi zebym go nie bral ale jezeli chcesz mati to mg ci hajs oddac ale po banie Bo mam na 7 jeszcze 6 dni I ci oddam moze byc? 

• Jestem za 1
Napisano

Zgadzam się na taką opcje zaraz sprawdzę różnicę demont/mont 

Napisano

Tylko oddam ci tyle hajsu ile za demont a nie np. Za demont 7k a ty mi kazesz 10 oddac 

Napisano

Chodzi mi o różnice między montażem a demontażem czyli to nie będą nawet takie duże liczby. Obstawiam z 10k wyjdzie ale to za momencik sprawdzę 

Napisano (edytowane)

image.png.73b0b2d64aa191727af9b0e9fd65e3ad.png

Demontaż wychodzi 18.5k a montaż:

image.png.4f9d0a45801e0a6225478eb98f25c61a.png

czyli powiedzmy te 7.5k różnicy jest 

Edytowane przez Matix
Napisano (edytowane)
1 minutę temu, Proklin napisał:

@Matix @Shadow123 czy sprawa została wyjaśniona?

Jeszcze nie , gracza jak narazie nie widziałem jeszcze na serwerze 

Edytowane przez Matix
  • Developer/owner
Napisano

@Shadow123 był już na serwerze od tamtej pory więc albo się mijacie albo dalej coś kombinuję.

Proszę o info tutaj jeśli sprawa nie dojdzie do skutku w 2-3 dni.

• 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Z racji na brak informacji o rozwiązaniu sprawy gracz @Shadow123 zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...