Whicik Napisano 17 Sierpnia 2020 Napisano 17 Sierpnia 2020 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Wykorzystywanie błędów serwera Krótki opis sytuacji: Wypchnąłem pojazd ze stanowiska tunera, powodując pozostawienie tune w pojeździe. Dowody: - Coś od siebie: Co tu dużo gadać, na serwerze spędziłem sporo ładnych godzin, lubię tego typu rozgrywkę i już odczuwam brak możliwości wejścia na serwer. Wykorzystałem bug serwera powodujący pozostawienie tune w pojeździe. Zastanawia mnie czemu kara jest na dwa lata, skoro nie mam żadnych korzyści majątkowych wykonując taki bug. Po prostu auto posiada tune do restartu serwera, włożenia do przecho. Przyznaję się do błędu i liczę na wyrozumiałość. 8 14 10
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @Whicik regulamin jasno zakazuje korzystania z bugów serwera, to nie była jednorazowa akcja tylko regularne działania. Na swoim koncie masz już bana za inne działania, które szkodziły serwerowi, nie potrzebujemy tutaj takich graczy. Apelacja odrzucona. 2
Rekomendowane odpowiedzi