Chemik Posted January 24, 2018 Posted January 24, 2018 [align=center]Cześć, piszę ten poradnik, bo dalej większość z was nie potrafi zjeżdzać lub wjeżdzać na tą górkę:[/align] Tak... tutaj jest w sumie duży ruch w okolicach godziny 18. Tylko nie każdy potrafi przejechać tędy bez kolizyjnie, nie będę wymieniał po nickach bo to niegrzecznie, ale powinniśmy się trzymać prawej strony, nawet przy tym desynchro. Druga zasada, to jadąc z góry, zjeżdzamy na prawo, po czym jeśli jedziemy na "motel" to skręcamy w lewo. Krótszy lekko zjazd w lewo jest dla osób wjeżdżających pod górę, pozatym nawet jeśli już skracacie, pamietajcie, że to wy powinniscie oplacic szkody ponieważ osoba na utwardzonej drodze ma pierwszeństwo, tak samo jak wjezdzacie z górki do miasta, ponieważ tam stoi znak STOP'u: Jeśli ci się spodobało i chcesz więcej protipów, to daj plusa, może zacznę pisać jakieś ciekawe artykuły na temat życia serwera. Z mojej strony to tyle Pozdrawiam Chemik 2
Mariuszel Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Nawet o tym nie pomyślałem xD. Przyda się .
Bartix Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Dobry poradnik, większość ludzi nie za bardzo wie jak poruszać się na tym zjezdzie i przez to tutaj najwięcej jest stłuczek. (sam się czasem zapominam więc nie jestem święty)
Developer/owner proklin Posted January 28, 2018 Developer/owner Posted January 28, 2018 Długo czekaliśmy na zatwierdzenie tego poradnika bo wydawał się śmieszny ale sam złapałem się na podobnych wnioskach co wyżej dlatego tu trafił
nick halff Posted June 28, 2018 Posted June 28, 2018 Z drugiej strony, podczas zdawania prawa jazdy powinny być jakieś pytanie, przecież wiedząc jak zachowywać się na drodze, sami powinniśmy poradzić sobie z tym zakrętem Przydałyby się jakiekolwiek testy na tym egzaminie, a nie tylko praktyka
Chemik Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Z drugiej strony, podczas zdawania prawa jazdy powinny być jakieś pytanie, przecież wiedząc jak zachowywać się na drodze, sami powinniśmy poradzić sobie z tym zakrętem Przydałyby się jakiekolwiek testy na tym egzaminie, a nie tylko praktyka nie wiem czy mi wolno zdradzać ale zaryzykuję, na rage.mp egzamin na prawo jazdy będzie dwuczęsciowy.
Adrian5063 Posted June 29, 2018 Posted June 29, 2018 Jak najbardziej przydatne, lecz raczej każda osoba która ma ukończony 13 rok życia o tym wie
Chemik Posted June 29, 2018 Author Posted June 29, 2018 Jak najbardziej przydatne, lecz raczej każda osoba która ma ukończony 13 rok życia o tym wie Poradnik był napisany w pierwszych dniach po starcie serwera i wtedy wyszło, że poniekąd większość graczy nie ma ukończonego 12 roku życia, a co dopiero mówić o 13 : Ale do tego czasu się sporo unormowało.
Bartix Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Jak najbardziej przydatne, lecz raczej każda osoba która ma ukończony 13 rok życia o tym w Nie jest to takie oczywiste, mimo że od tamtego czasu wiele się zmieniło a obszar rozrywki powiększył się o ponad połowę co rozrzedziło graczy na całej mapie wiele osób nadal ma problem z tym skrzyżowaniem i stłuczki/kłótnie zdarzały się tam nader często w okresie wielkiego przyrostu graczy na przełomie czerwca. Zwłaszcza ludzie jeżdzący skuterkami scinali natarczywie. Inna sprawa to predkosc, bo ludzie pedza tam jak by to była droga ekspresowa
Recommended Posts