Kubson1224 Napisano 15 Sierpnia 2020 Napisano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) Nick: Kubson1224 Nick osoby nakładającej kare: PJOTER2003 i Proklin Powód nałożenia kary: PJOTER2003 - bugowanie DM, Proklin - przyjmowanie majątku Krótki opis sytuacji: Witam. Sytuacja z rozdawaniem majątku wyglądała tak, że ozerak miał przestać grać na serwerze i chciał mi oddać majątek ja skusiłem się i go przyjąłęm czego żałuję. A sytuacja z bugowaniem DM wyglądała tak, że gracz iGi pokazał mi jak to się robi. Uderzyłem go a on chciał mnie zabić więc zacząłem się bronić. Dowody: Chyba nie są potrzebne Coś od siebie: Bardzo żałuję tego co zrobiłem. Obięcuję, że już nigdy więcej tak nie zrobię oraz akceptuję karę którą chciałbym przebrnąć aby dalej grać na tym serwerze. Jeżeli jest taka możliwość bardzo chciałbym uniknąć wipe'a konta bo mimo przyjecia majątku dużo pracowałem na to żeby zdobyć lvl. Pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2020 przez Kubson1224 1 1 1
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @Kubson1224 przyjmowanie jest jednym z najgorszych przewinień na serwerze, nie akceptujemy takich zachowań i musisz ponieść konsekwencję swoich czynów. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 20k przez miesiąc na Magazynierze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 @Kubson1224 ban został zdjęty, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi