Mateokacpi Napisano 5 Sierpnia 2020 Napisano 5 Sierpnia 2020 Nick: @Mateokacpi Nick osoby nakładającej kare: @Herwi Powód nałożenia kary: Oszustwo finansowe Krótki opis sytuacji: 27 grudnia kupiłem od gracza @luker284 Banshee 2.8T na raty dałem graczowi 47k następnie miałem mu jeszcze przekazać resztą w wysokości 38k czego nie zrobiłem nastepnie zostałem zgłoszony przez gracza na forum następnie dostałem bana na 2 lata za oszustwa finansowe Dowody: Brak Coś od siebie: Bardzo przepraszam jak i żałuję dokonanego przezemnie czynu chciałbym jeszcze dodać że jeśli bym został odbanowany to zwrócił bym graczowi całą kwotę która wisze mu 1
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @Mateokacpi świadomie oszukałeś innego gracza i musisz ponieść tego konsekwencje. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: Wipe konta - usunięcie całego majątku i postępów status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 30k przez miesiąc na FLberze ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Mateokacpi Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Napisano 29 Sierpnia 2020 A ten wipe konta nie da się na coś innego zamienić?
Developer/owner proklin Napisano 5 Września 2020 Developer/owner Napisano 5 Września 2020 Nie ma takiej możliwości
Developer/owner proklin Napisano 20 Września 2020 Developer/owner Napisano 20 Września 2020 Temat zamykam z powodu braku decyzji.
Rekomendowane odpowiedzi