Xandirek Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 (edited) Ogółem sytuacja wygląda tak że podczas jazdy jakimkolwiek pojazdem fps'y trzymają się przedziału 60 - 80 fps, kiedy jednak wyjdę z pojazdu fps to już przedział 45 - 48 fps, nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje, Ryzen 5 2600 + GTX 1660 Super + 16 gb ram raczej na spokojnie powinno działać w wysokich fps więc nie do końca rozumiem dlaczego mam taki problem. Edited August 4, 2020 by Xandirek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasy Posted August 8, 2020 Share Posted August 8, 2020 Inaczej działa GTA V, a inaczej działa RAGE MP. Ja mam podobny zestaw i mam na Full HD na niskich, nie oczekuję dużo. Ale powiedz mi jakie ustawienia posiadasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xandirek Posted August 8, 2020 Author Share Posted August 8, 2020 (edited) 3/4 ustawień mam wysokie, w tym problem że właśnie najbardziej dziwi mnie to że jak jeżdze jakimkolwiek pojazdem to tak jak pisłem, fpsy to 80-90. edit. Zjechałem z ustawieniami bardzo mocno i nie czuje żadnej różnicy... Edited August 8, 2020 by Xandirek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wars Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Tak już jest.Inne jest obciążenie kompa w pojeździe,a inne gdy chodzimy postacią po mapie. Sprawdź jeszcze czy w panelu Nvidia w zarządzaniu ustawieniami 3D zakładka globalne Tryb zarządzania energią ustawiony masz optymalny czy maksymalna wydajność. PS. Na pocieszenie powiem Ci że też tak mam Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arrow Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Z powodu braku aktywności tematu. Zamykam i przenoszę do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts