Jump to content

Wykryto AdBlocka!
Prosimy o dodanie naszej strony do wyjątków Twojego programu blokującego reklamy.

Bannery na stronie nie są inwazyjne, a ich wyświetlanie pomaga nam utrzymać serwery.

Dziękujemy!

Dziwne spadki fps.

Xandirek
 Share

Recommended Posts

Ogółem sytuacja wygląda tak że podczas jazdy jakimkolwiek pojazdem fps'y trzymają się przedziału 60 - 80 fps, kiedy jednak wyjdę z pojazdu fps to już przedział 45 - 48 fps, nie mam pomysłu dlaczego tak się dzieje, Ryzen 5 2600 + GTX 1660 Super + 16 gb ram raczej na spokojnie powinno działać w wysokich fps więc nie do końca rozumiem dlaczego mam taki problem.

Edited by Xandirek

Inaczej działa GTA V, a inaczej działa RAGE MP. Ja mam podobny zestaw i mam na Full HD na niskich, nie oczekuję dużo. Ale powiedz mi jakie ustawienia posiadasz?

3/4 ustawień mam wysokie, w tym problem że właśnie najbardziej dziwi mnie to że jak jeżdze jakimkolwiek pojazdem to tak jak pisłem, fpsy to 80-90.

edit.

Zjechałem z ustawieniami bardzo mocno i nie czuje żadnej różnicy...

Edited by Xandirek

Tak już jest.Inne jest obciążenie kompa w pojeździe,a inne gdy chodzimy postacią po mapie.

Sprawdź jeszcze czy w panelu Nvidia w zarządzaniu ustawieniami 3D zakładka globalne Tryb zarządzania energią ustawiony masz optymalny czy maksymalna wydajność.

PS.

Na pocieszenie powiem Ci że też tak mam ;)

Pozdrawiam

• 2 years later...
  • Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...