yezus Napisano 30 Lipca 2020 Napisano 30 Lipca 2020 Nick: yezus Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Oznaczanie ludzi na ogólnym (discord) Krótki opis sytuacji: Używałem oznaczania ludzi do kontaktu z daną osobą by coś kupic/sprzedać. Gdy zauważyłem ciekawą oferte na giełdzie wchodziłem na dc i oznaczałem tą osobe by się z nią skontaktować w celu kupna auta itp. Dopiero po tym jak jedna osoba wysłała screena, że moge użyć wyszukiwarki discord by znaleźć daną osobę przestałem oznaczać. Od tamtego momentu już zaczełem używać wyszukiwarki lecz rano o godzinie 9 dostałem mute na 7d. Dowody: Kanał ogólny (discord) Coś od siebie: Chciał bym dostać unmute ponieważ już wiem jak postąpić w takiej sytuacji. Dodam również że nie wiedziałem że za to można dostać karę w postaci mute na 7d. Jedyne co mi zostaje to przeprosić 3
Developer/owner proklin Napisano 30 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 30 Lipca 2020 To były regularne i puste oznaczenia, bez żadnej treści... Zakładając, że Twój cel był taki jak mówisz, to skąd oznaczona osoba miała wiedzieć o co Ci chodzi?... Po reakcjach pod wyciszeniem wnioskuję, że nie tylko ja to tak zrozumiałem. Dodatkowo przypominam, że kary na discordzie nie podlegają negocjacji. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi