Skocz do zawartości

Nativ ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Nativ

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Przyjmowanie / rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Jeden z graczy przysłowiowo "podarował" mi pewną nie dużą sumę pieniędzy. Miałem zamiar oddać lecz dopiero po paru dniach. Okazało się że gracz nie gra już na serwerza i nie ma zamiaru wchodzić.

Dowody: aktualnie brak 

Coś od siebie: Moim szczerym zdaniem ban jest jak najbardziej słuszny, lecz miałem zamiar oddać te pieniądze. 

Witam po miesiącu i 3 dniach przerwy od nałożonego bana piszę ponowną apelację. Przez ten czas przemyślałem swoje zachowanie i  bardzo żałuję oraz jestem świadom że źle postąpiłem, nie powinienem przyjmować żadnych pieniędzy. Przepraszam wszystkich oraz pozdrawiam całą administrację. Chciałbym jeszcze dodać że był to mój pierwszy ban który dostałem kiedykolwiek. Na serwerze bardzo pilnie przestrzegałem regulaminu. Wydaję mi się że nawet nie dostałem ani jednego ostrzeżenia. Jeśli będzie taka potrzeba mogę jeszcze raz opowiedzieć co dokładnie się stało. W przybliżeniu miałem zamiar oddać te pieniądze, lecz gracz który mi je dał postanowił już nie wchodzić na serwer. Jeszcze raz przepraszam i żałuje swoich dokonań. 

Edytowane przez Nativ
  • Haha 2
  • Jestem za 2
  • 4 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@Nativ To nie była niewielka suma pieniędzy, do tego dochodzi kilka pojazdów.

Jedyną opcją na powrót jest wipe konta, czy pasuje Ci taka propozycja?

• Jestem za 1
Napisano (edytowane)

Jasne, jak najbardziej.

Edytowane przez Nativ
  • Developer/owner
Napisano

Kara została zdjęta a konto wyczyszczone, możesz wrócić do gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...