Ardentowa Napisano 29 Lipca 2020 Napisano 29 Lipca 2020 Nick: Ardentowa Nick osoby nakładającej kare: (Chyba) Proklin Powód nałożenia kary: Toksyczność Krótki opis sytuacji: Wchodzę sobie z rana elegancko na serwerek (29.07.20 około 7:40), juz słyszałem od znajomych, ze mam ponoć bana, więc wchodzę. Spotkał mnie niemały smutek kiedy się okazało ze to prawda. Nie miałem raczej ostatnio zadnego sporu z graczami, stąd pytanie, za co? Dowody: -------- Coś od siebie: Szczerze, to się mocno zdziwiłem, jak zobaczyłem bana, bo chyba nie pisałem nic ostatnimi czasy na zadnego gracza. Czat organizacyjny to czat prywatny, więc jezeli chodzi o ten czat, który miał być prywatny, to naprawdę się cieszę, ze ta prywatność w ogóle istnieje. 2 5 1
Developer/owner proklin Napisano 29 Lipca 2020 Developer/owner Napisano 29 Lipca 2020 Dostałem nagranie gdzie "plujesz" na innego gracza. Cała Wasza organizacja miała jasno postawioną zasadę za serię sytuacji, w których zdecydowanie przeginaliście. Jakikolwiek przejaw toksyczności = ban. Nie umiecie grać z innymi to nie będziecie grać wcale. Apelacja odrzucona. 1 3
Rekomendowane odpowiedzi