Destro Napisano 26 Lipca 2020 Napisano 26 Lipca 2020 Nick: Destro Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Korzystanie/Próba korzystania z bota Krótki opis sytuacji: Po wejściu pracy rybaka, praca spodobała mi się można było oglądać seriale i wpisywać nie wiele wymagające sekwencje, przy tym dobrze zarabiać. Do tego doszła chęć wbicia max lvl wędki jako pierwsza osoba na FL, razem z wolnym od innych obowiązków szansa była na to duża. Dowody: brak Coś od siebie: Na serwerze spędziłem miło sporo czasu. W większości spotykałem miłych i pomocnych ludzi z którymi można było się pośmiać i pobawić na serwerze. To oni sprawili że zostałem na dłużej. Po czteromiesięcznej rozłące brakuje mi tego klimatu na serwerze, nie samochodów w kolekcji czy $$ na koncie. Chciał bym tu wrócić i tworzyć przyjazną społeczność serwera. Czy jest szansa na mój powrót na serwer? 21
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 @Destro Nasze stanowisko jest wciąż takie same i uważamy, że korzystałeś ze wspomagaczy. Jedyna opcja jaką widzę na Twój powrót to wipe całego konta, czy pasuje Ci takie rozwiązanie?
Developer/owner proklin Napisano 28 Sierpnia 2020 Developer/owner Napisano 28 Sierpnia 2020 Kara została zdjęta a konto wyczyszczone, możesz wrócić do gry.
Rekomendowane odpowiedzi